21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Ovn

  Pris
  3 790 kr
  3 790 kr
  7 591 kr
  7 591 kr
  Farge
  Bredde (mm)
  590
  590
  595
  595
  Varemerker
  Type
  Spenning (V)
  Grill

  Ovn

  Hvis et produkt kan sies å være kjøkkenets hjerte må det kanskje være ovnen. Det er her de rykende bollene kommer fra, steika på søndagene og videre. Trenger du å kjøpe ovn kan vi tilby deg en rekke flotte alternativer. Forskjellige ovner vil ha forskjellige funksjoner, men i hovedsak har alle våre ovner alle de vanligste. Det være seg grill, over- og undervarme og videre. Ta en titt på produktene og finn ovnen som passer hjemme hos deg. Ønsker du en integrert ovn (innebygd i kjøkkeninnredningen) kan vi også tilby skapsløsninger for dette. Det hele handler bare om hva du ønsker deg på ditt kjøkken.

  Les mer
  Viser 2 av 2 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  logo-sunwind.jpg
  7 591 kr
  7 990 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  Ovnen som passer hos deg

  Det kan være forskjell på hvilket behov man har når det gjelder ovn. Baker man mye vil kanskje en dobbel ovn eller en varmluftsovn være en god løsning. Er det ovn til hytta du er på jakt etter er muligens en gassovn det du trenger. Denne krever ikke elektrisitet, den kobles enkelt opp til en gassflaske. Det er heller ikke til å komme fra at en ovn skal gjøres ren av og til. Med dette i bakhodet vil integrerte ovner, som plasseres i høyde med overkroppen, gjøre jobben enkel. Har man små barn i huset kan det være smart å tenke sikring av ovnen samtidig som man bestiller. La ditt og familiens behov velge ovnen for deg her hos oss.

  Matglede med ny ovn

  Det gjør matlagingen atskillig enklere om man har en ovn som fungerer slik man vil. Nå kan du altså finne ovnen du trenger her hos oss. Ikke bare får du kvaliteten god matlaging trenger, men også en billig ovn. Kanskje vil denne oppfriskingen på kjøkkenet også inspirere til nye retter og enda bedre måltider. Ikke vet vi, men vi gir deg i alle fall muligheten.