Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Ovn

Du har sett alle 2 produkter

Hvis et produkt kan sies å være kjøkkenets hjerte må det kanskje være ovnen. Det er her de rykende bollene kommer fra, steika på søndagene og videre. Trenger du å kjøpe ovn kan vi tilby deg en rekke flotte alternativer. Forskjellige ovner vil ha forskjellige funksjoner, men i hovedsak har alle våre ovner alle de vanligste. Det være seg grill, over- og undervarme og videre. Ta en titt på produktene og finn ovnen som passer hjemme hos deg. Ønsker du en integrert ovn (innebygd i kjøkkeninnredningen) kan vi også tilby skapsløsninger for dette. Det hele handler bare om hva du ønsker deg på ditt kjøkken.

Ovnen som passer hos deg

Det kan være forskjell på hvilket behov man har når det gjelder ovn. Baker man mye vil kanskje en dobbel ovn eller en varmluftsovn være en god løsning. Er det ovn til hytta du er på jakt etter er muligens en gassovn det du trenger. Denne krever ikke elektrisitet, den kobles enkelt opp til en gassflaske. Det er heller ikke til å komme fra at en ovn skal gjøres ren av og til. Med dette i bakhodet vil integrerte ovner, som plasseres i høyde med overkroppen, gjøre jobben enkel. Har man små barn i huset kan det være smart å tenke sikring av ovnen samtidig som man bestiller. La ditt og familiens behov velge ovnen for deg her hos oss.

Matglede med ny ovn

Det gjør matlagingen atskillig enklere om man har en ovn som fungerer slik man vil. Nå kan du altså finne ovnen du trenger her hos oss. Ikke bare får du kvaliteten god matlaging trenger, men også en billig ovn. Kanskje vil denne oppfriskingen på kjøkkenet også inspirere til nye retter og enda bedre måltider. Ikke vet vi, men vi gir deg i alle fall muligheten.