21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Ovn

Pris
4 171
4 171
7 591
7 591
Varemerker
Farge
Type
Bredde (mm)
590
590
595
595
Spenning (V)
Grill

Gassovn

Den siste tiden har flere og flere bestemt seg for å benytte seg av andre energikilder enn elektrisitet til matlagingen. Gasstekeovner er akkurat som elektriske stekeovner, bortsett fra at de benytter seg av gass, som er en miljøvennlig, ren og umiddelbar varmekilde. Selv om Norge er et land hvor elektrisitet er tilgjengelig på de fleste steder, er det stadig flere som tar steget fra den tradisjonelle, elektriske stekeovnen til rentbrennende gasstekeovner. Mange av de største leverandørene tilbyr nå gassovner av god kvalitet. Dersom du handler på nett er sannsynligheten stor for at du finner billig gassovn og alt du trenger av tilbehør.

Les mer
Viser 2 av 2 produkter
Side 1 / 1
Gassovn Sunwind Emotion 60 Rustfri
logo-sunwind.jpg
7 591 kr
7 990 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Innbyggingsovn Sunwind Chef Gass Sort
logo-sunwind.jpg
4 171 kr
4 390 kr
Midlertidig utsolgt: 12.12.2019
Gå til produkt
Side 1 / 1

Råd til kjøp av gasstekeovn

Fordelen ved å bruke gass er at stekeovnen varmes opp raskere, samtidig som den bruker mindre tid på avkjøling. I tillegg er gass ideelt på steder hvor det ikke er tilgang på elektrisitet. Dette er ypperlig i et land som Norge, hvor mange familier har hytter der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Nye gasstekeovner har opptil flere funksjoner, og tillater deg å kokkelere på fjellet som du gjør hjemme på kjøkkenet. For de som ikke har hytte, er det heller ingen dårlig idé å vurdere en gassovn. Det er nemlig en kjent sak at mange kokker foretrekker gasstekeovner over gammeldagse, elektriske stekeovner. Dessuten kommer de nye ovnene med dagens sikkerhetsstandard.

Spar penger ved å kjøpe gassovn på nett

Ta en tur innom Bygghjemme.no og kjøp gassovn dersom du ønsker å spare penger og få varene levert rett hjem. Hos oss finner du det største utvalget til lave priser. Vårt kundeservice-team står klart til å svare deg på alle dine spørsmål og gi deg gode, skreddersydde råd som er spesialtilpasset ditt kjøkken. Det koster ingenting å spørre om råd til drømmekjøkkenet!