Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Gassovn

Du har sett alle 2 produkter

Den siste tiden har flere og flere bestemt seg for å benytte seg av andre energikilder enn elektrisitet til matlagingen. Gasstekeovner er akkurat som elektriske stekeovner, bortsett fra at de benytter seg av gass, som er en miljøvennlig, ren og umiddelbar varmekilde. Selv om Norge er et land hvor elektrisitet er tilgjengelig på de fleste steder, er det stadig flere som tar steget fra den tradisjonelle, elektriske stekeovnen til rentbrennende gasstekeovner. Mange av de største leverandørene tilbyr nå gassovner av god kvalitet. Dersom du handler på nett er sannsynligheten stor for at du finner billig gassovn og alt du trenger av tilbehør.

Råd til kjøp av gasstekeovn

Fordelen ved å bruke gass er at stekeovnen varmes opp raskere, samtidig som den bruker mindre tid på avkjøling. I tillegg er gass ideelt på steder hvor det ikke er tilgang på elektrisitet. Dette er ypperlig i et land som Norge, hvor mange familier har hytter der ingen skulle tru at nokon kunne bu. Nye gasstekeovner har opptil flere funksjoner, og tillater deg å kokkelere på fjellet som du gjør hjemme på kjøkkenet. For de som ikke har hytte, er det heller ingen dårlig idé å vurdere en gassovn. Det er nemlig en kjent sak at mange kokker foretrekker gasstekeovner over gammeldagse, elektriske stekeovner. Dessuten kommer de nye ovnene med dagens sikkerhetsstandard.

Spar penger ved å kjøpe gassovn på nett

Ta en tur innom Bygghjemme.no og kjøp gassovn dersom du ønsker å spare penger og få varene levert rett hjem. Hos oss finner du det største utvalget til lave priser. Vårt kundeservice-team står klart til å svare deg på alle dine spørsmål og gi deg gode, skreddersydde råd som er spesialtilpasset ditt kjøkken. Det koster ingenting å spørre om råd til drømmekjøkkenet!