Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Fryseskap

Du har sett alle 8 produkter

Behov for å oppbevare flere frysevarer enn hva du får plass til i et kombiskap med ene halvdelen kjøleskap? Dårlig gulvplass hjemme til å plassere en stor og bred fryseboks? Da er ditt ideelle valg å gå for et smalt, men innholdsrikt fryseskap, du får plass til selv på kjøkkenet. Du finner best utvalg av fryseskap på nett som passer til ditt budsjett og de gulvarealmålene du har å forholde deg til i hjemmet ditt. Et fryseskap er gjerne relativt smalt, står på høykant og har enten topplokk eller en dør som vender utover som på et kjøleskap. Lagringskapasiteten for et fryseskap er gjerne 40-350 liter, mot 100-550 liter for en typisk fryseboks.

Fryseskap tar minst gulvplass

For å kunne ha plass til en ordinær fryseboks hjemme, må du kunne plassere den i kjelleren eller på et lagerrom. Noen har så liten bolig at de må sette fryseren ute i garasjen. Anskaffer du deg derimot et fryseskap, så er dette smalt og høyt i stedet for bredt og lavt som for en fryser. Halvhøye fryseskap har gjerne topp-åpning, mens høyreiste modeller har utgående dør som på et kjøleskap. Her vil maten oppbevares på hyller og i skuffer, med enkelt innsyn og lett for å finne frem når du trenger hente ut noe. De store fordelene med fryseskap er at de tar liten gulvplass og er enkle å finne frem i.

Kjøp deg et fryseskap online nå

Kjøpe fryseskap gjør du enklest på nett. I vår nettbutikk får du lave priser og stort utvalg av alle typer byggvarer. Ta gjerne kontakt med vår kunnskapsrike kundeservice om du lurer på noe du ikke finner opplyst om på hjemmesidene våre. Vi ordner med levering hjem til deg. Enklere blir det ikke. Unn deg selv et plassbesparende fryseskap og ta vare på mat du ellers hadde måttet kaste.