21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Fryseskap

  Pris
  7 116 kr
  7 116 kr
  7 116 kr
  7 116 kr
  Farge
  Type
  Varemerker
  Automatisk Avriming
  Ismaskin

  Fryseskap

  Behov for å oppbevare flere frysevarer enn hva du får plass til i et kombiskap med ene halvdelen kjøleskap? Dårlig gulvplass hjemme til å plassere en stor og bred fryseboks? Da er ditt ideelle valg å gå for et smalt, men innholdsrikt fryseskap, du får plass til selv på kjøkkenet. Du finner best utvalg av fryseskap på nett som passer til ditt budsjett og de gulvarealmålene du har å forholde deg til i hjemmet ditt. Et fryseskap er gjerne relativt smalt, står på høykant og har enten topplokk eller en dør som vender utover som på et kjøleskap. Lagringskapasiteten for et fryseskap er gjerne 40-350 liter, mot 100-550 liter for en typisk fryseboks.

  Les mer
  Viser 1 av 1 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  logo-sunwind.jpg
  7 116 kr
  7 490 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  Fryseskap tar minst gulvplass

  For å kunne ha plass til en ordinær fryseboks hjemme, må du kunne plassere den i kjelleren eller på et lagerrom. Noen har så liten bolig at de må sette fryseren ute i garasjen. Anskaffer du deg derimot et fryseskap, så er dette smalt og høyt i stedet for bredt og lavt som for en fryser. Halvhøye fryseskap har gjerne topp-åpning, mens høyreiste modeller har utgående dør som på et kjøleskap. Her vil maten oppbevares på hyller og i skuffer, med enkelt innsyn og lett for å finne frem når du trenger hente ut noe. De store fordelene med fryseskap er at de tar liten gulvplass og er enkle å finne frem i.

  Kjøp deg et fryseskap online nå

  Kjøpe fryseskap gjør du enklest på nett. I vår nettbutikk får du lave priser og stort utvalg av alle typer byggvarer. Ta gjerne kontakt med vår kunnskapsrike kundeservice om du lurer på noe du ikke finner opplyst om på hjemmesidene våre. Vi ordner med levering hjem til deg. Enklere blir det ikke. Unn deg selv et plassbesparende fryseskap og ta vare på mat du ellers hadde måttet kaste.