Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Fryseboks

Du har sett alle 8 produkter

Alle hjem har fordeler av å ha en fryseboks disponibelt. Her sparer du middagrester du vet du likevel ikke rekker å spise opp de nærmeste dagene. Får du tak i fersk mat til ekstra lav pris eller kort holdbarhetsdato? Legg dem i fryseren til senere bruk. En familiehusholdning kan spare mye på trygg og sikker fryselagring av matvarer. Om du vil skifte ut dine gamle fryseboks, eller kjøpe en ny for første gang, gjør du smart i å sjekke utvalg og priser før du bestemmer deg. Kjøpe fryseboks på nett har aldri vært enklere enn nå. Et par klikk på skjermen din og vi sørger for å få den levert hjem til deg.

Bedre mattrygghet med fryseboks

De fleste matvarer har begrenset holdbarhet. Ferskvarer du ikke rekker å spise opp i tide, kan fint fryses ned til senere bruk. Gjør det gjerne til en vane å skrive fryselapper på posene og boksene dine, så ser du lett hva som er inni og når det var du frøs dem inn. Når du senere vil tine noe opp, kan du enkelt finne den eldste matvaren og begynne med den. Mange matvarer blir dårlige av å tines opp for så å fryses inn igjen. Så hvordan sjekker du om det har vært strømbrudd og opptining av frysevarene mens du er bortreist? Lekk en mynt på toppen av en kopp frossent vann i fryseren. Finner du mynten nede i isen, har den vært tint og frosset inn igjen. Ergo må alle matvarene ha blitt utsatt for tining og ny innfrysing. Om du f.eks liker å fiske, sanke eller jakte, kan du fryse ned mye god mat til senere bruk.

Kjøp fryseboks online nå

Billig fryseboks kjøper du enklest på nett. Vi har lave priser og størst utvalg av byggvarer på nett. Ta gjerne kontakt med vår kunnskapsrike kundeservice om du lurer på noe du ikke finner opplyst om på hjemmesidene våre. Vi ordner med levering hjem til deg. Enklere blir det ikke. Unn deg selv en fryseboks og spar penger på mat du ellers hadde måttet kaste.