Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Porter

Porter

Filter

569kr
24409kr
569
569
24409
24409

Bare vis nyheter

(45)

plus

(103)

Svart

(46)

Tre

(15)

Kritthvit

(6)

Hvit

(39)

Antrasitt

(8)

Skifergrå/Galvanisert

(11)

Skifergrå/Gråsort

(11)

Trykkimpregnert

(8)

Grunnmalt Svart

(4)

Grind

(93)

Port

(7)

Glassrekkverk

(1)

Artura

(5)

Bergen

(2)

Country

(6)

Decora

(4)

Futura

(6)

Klink

(2)

Ligno

(2)

Linea

(3)

Nagano

(6)

Newline

(2)

Nostalgi

(2)

Osaka

(6)

Pil

(3)

Plank

(2)

Retro

(6)

Rom

(2)

Rondo

(4)

Rustik

(3)

Sendai

(6)

Silence

(12)

Skagen

(6)

Tokyo

(6)

Vinesse

(6)

Sortere

103 Produkter

Du har sett 36 av 103 produkter
1 av 3

Det er lite som er så flott som en port utendørs. Porten blir velkomsten inn til uteområdet og boligen. Det gjelder selv for små og lave gjerder. Du kan enkelt finne billige porter hos oss, og det til alle typer gjerder. Velg mellom de mer enkle portene eller de litt mer utsmykkede. De fleste er laget i treverk, som enten er kun impregnerte eller som i tillegg er ferdig malt. Det er også flere varianter av design. Velg en port som er åpen for innsyn eller en som er tett. Alt etter hva som passer best for ditt gjerde og uteområde.

Porten - uteområdets smykke

Gjerder rundt en eiendom brukes av flere årsaker, men i hovedsak for å avgrense et område. Det kan være rundt hele eiendommen eller deler av den. Enkelte velger høye gjerder for å hindre innsyn, andre har gjerder like mye som dekorasjon. Det fører til at porter utendørs blir som døren inn til området. La dette bli uteområdets smykke, uavhengig av type gjerde. Det er atskillig mer elegant med en nøye utvalgt port enn kun et "hull" i gjerdet. Designet på en treport fra oss velger du, og vi har en rekke forskjellige varianter å tilby deg. Gjør boligen og eiendommen enda mer attraktiv på en enkel måte med en rimelig, men flott port. Kanskje kan det være en løsning å ha en dobbel port for innkjøring og en mindre kun for å gå gjennom?

Kvalitet gjort rimelig

Når du kjøper porter på nett fra oss kommer de i en utmerket kvalitet. Samtidig kan du være trygg på at de tåler det noe barske nordiske klimaet. Vær gjerne litt kresen når du bestiller porten. Velg den som passer dine ideer om hvordan et flott uteområde kan forbedres enda mer med en port. Legg merke til at selv om vi leverer kvalitet så må du ikke betale i dyre dommer.