Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Filter

Sortere

0 Produkter

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Hunden er menneskets beste venn, og da er det nesten en selvfølge å sørge for at hunden trygt og sikkert kan bli med på bilturen. Med et Artfex hundebur får du denne sikkerheten, noe de fleste hundeeiere setter pris på. Bygghjemme.no har en rekke billige Artfex produkter på nett.

Kjøp hundebur av høy kvalitet fra Artfex online

På Bygghjemme.no finner du hundebur til bilen fra Artfex. Vi har forskjellige størrelser på hundeburene, slik at du finner et bur som passer til din bil – og ikke minst, til din hund. Et hundebur til bil sørger for at hunden din ikke flyr over setet dersom du plutselig må tråkke på bremsen.

Vi har også Artfex-bur til bil med reimer i gulvet som du fester til bilens forankringspunkter. Slik kan du sørge for at buret ikke sklir fram og tilbake, noe du også er pålagt å gjøre. Husk at last alltid skal sikres forsvarlig i bilen. Vi har også Artfex støtfangerbeskyttelse som beskytter mot riper i lakken.

Tidløst design og høy sikkerhet

Med en Artfex hundegrind vet du at din firbeinte venn er godt ivaretatt. Buret har en praktisk utforming som gjør at den enklere får plass i bagasjerommet på bilen din. I tillegg er designet enkelt og tidløst, noe som betyr at buret kan brukes i mange år uten noen utfordringer.

Vi har også låsbare bur fra Artfex, slik at du kan føle deg 100 % trygg. Noen bur er «doble» og kan eventuelt utrustes med en skillevegg, noe som avgjøres av hva slags bur du er ute etter. Her på Bygghjemme.no finner du bur med enten enkel eller dobbel dør.