Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Søppelkassestativ

Søppelkassestativ | Skjuler ditt søppel med stil

Filter

4659kr
16619kr
4659
4659
16619
16619

Bare vis nyheter

(3)

plus

(18)

Trykkimpregnert

(5)

Svart RAL 9005

(6)

Grå

(2)

Skifergrå

(2)

Sort

(3)

Grunnmalt Svart

(2)

Grunnmalt Antrasitt

(1)

Hvit

(1)

Varmgalvanisert

(1)

Skjerm

(8)

Renovasjonsskjul

(10)

Artura

(1)

Futura

(3)

Klink

(2)

Plank

(2)

Silence

(1)

Tokyo

(2)

Sortere

18 Produkter

Du har sett alle 18 produkter

Her finner du søppeldunkbeskyttelse av høy kvalitet som passer til de aller fleste søppeldunker som selges i dag. Det finnes mange forskjellige typer, fra et fåtall av kjente merker. Alt kommer an på hva du leter etter når du skal ha nytt søppelkassestativ. Hos oss finner du det du trenger online – enklere blir det ikke.

Når du ser etter et stativ til søppelkassene dine, så kan du velge mellom forskjellig farger. Hvis du ser etter noe som er tidløst, anbefales søppelkassestativ impregnert. Det ser fint ut, og passer inn i hvilken som helst gårdsplass. Prisene på dette varierer jo selvsagt, men du skjuler ditt søppel med stil.

Avfallsskjul

I et avfallsskjul vil det være plass til to søppelkasser. Søppelkassestativ er elegant, og rekkverket på noen av dem er laget av kompositt. Det gjør at vedlikeholdet er ekstremt enkelt, og vil holde i mange år. Dette gjør også at det ser pent ut, og bærer et preg av stil. Søppel trenger ikke være kjedelig. Er du på utkikk etter en skjerm avfallsskjul? Den kan du nemlig få i flere farger, og det er heller ikke en ille pris på de forskjellige modellene. Du kan velge og vrake mellom mange forskjellige farger, så det er noe for enhver smak her. Hvilket valg faller du på?