Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Populære varemerker

Grill

Alle griller kan benyttes til tilbereding av mat, mens bålpanner og andre ved- og kullbaserte griller også kan benyttes til trygg bålfyring på mørke og kjølige kvelder. Dermed øker du bruksverdien av utearealene dine også utover de varmeste sommermånedene. Vedfyring på uteterrassen gir både lys og varme, og kan medvirke til å holde mygg og knott på avstand på vindstille dager. Vi leverer over hele Norge.

Koseligere matlaging med grill

Propanfyrt gassgrill gir umiddelbar varmeeffekt og lar deg tilberede varmmat til familie og venner på et øyeblikk. Varmenivået reguleres enkelt og grillrist etc krever minimalt med rengjøring etter bruk. Noen sverger til lukten og kosen med grillmat fra kullgrill men da tar det lengre ventetid før kullene har brent ned og varmen er egnet til matlaging. Noe skrubbing og rengjøring av grillrist må påregnes etter du har tilberedt mat på kullgrillen. Den holder seg også varm lenge etter du er ferdig med matlagingen, mens en propangrill kjøles raskt ned etter at flammen er slukket. Gass er forøvrig rimelig i bruk og en gassflaske kan vare lenge. bålpanne og utepeis er velegnet til matlaging og pølsegrilling for de minste, men fungerer også som varmekilder på terrassen eller balkongen på kjølige kvelder.

Bestill din nye grill i dag

Når du handler fra vår nettbutikk leverer vi varene dine hjem til deg eller på ditt nærmeste postkontor til lave priser. Det blir fort en billig grill når du tenker på hvor mye kvalitetstid du får utendørs etter anskaffelsen. Hos oss handler du det du trenger og ønsker deg med et par kjappe tastetrykk og sparer deg for tidkrevende handleturer, speiding etter parkeringsplasser og køer.