21 60 18 18Telefontid 10:00-13:00
0
0 kr

Kullgrill

Pris
1 050
1 050
12 999
12 999
Varemerker

Kullgrill

Valg av kullgrill er viktig for deg som setter pris på god grillmat som har den ekte grill- og røyksmaken. Mange tenker ikke over at dybden, størrelsen og fasongen på en kullgrill kan ha mye å si for hvordan grillmaten smaker. Liker du lett røyksmak på grillmat? Da er kullgrill det rette valget for deg, din familie og venner som skal nyte et godt sommermåltid i lag, enten det er helg eller etter jobb på en varm dag. Kullgriller er det eldste alternativet på markedet av de forskjellige typer grillene man kan velge mellom. Kullgrill kan sies å være alternativet for deg som kanskje ønsker å bruke god tid på maten.

Les mer
Viser 3 av 3 produkter
Side 1 / 1
Tønnegrill Sunwind Odis
8%
logo-sunwind.jpg
1 190 kr
1 290 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Kullgrill Sunwind Freda
12%
logo-sunwind.jpg
1 050 kr
1 190 kr
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Leveres innen 5-10 hverdager
Gå til produkt
Side 1 / 1

Hvordan bruke kullgrill?

En kullgrill blir varmet opp ved hjelp av briketter eller kull. De fleste bruker tennvæske for å tenne på kullet og lar det brenne en tid. Når kullet blir grått har grillen korrekt temperatur og man kan grille raskt og effektivt. Det er viktig at man ikke slenger på kjøttet for tidlig under oppvarmingen av kullet. Det gjør at steketiden tar lengre tid og kjøttet vil da bli seigere. Er man tålmodig og nyter det å faktisk preparere til grilling, vil man kunne grille raskt og effektivt uansett hva man griller. Et godt tips til en godt oppvarmet grill er å bruke folie under kjøtt og grønnsaker. Da leder man unna røyk-os fra grillristen etter kjøtt-fettet.

En grill for livet

Å skaffe seg en bra kullgrill er aldri dumt. Det unike med en kullgrill er at du alltid er sikret en autentisk opplevelse ved grillen. Med grillspaden i hånden på en lett sommerdag er det ingenting som gir den gode følelsen av sommer som duften av glødende kull. En kullgrill går ofte også går under navnet "kulegrill" på grunn av den runde formen den har.