Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Drivhus

Filter

265kr
76890kr

gop

(1)

green it

(4)

palmako

(4)

plus

(3)

Ubehandlet

(4)

Trykkimpregnert Grå

(4)

Rektangulær

(4)

PVC

(3)

PVC, Stål

(1)

Aluminium

(1)

Stål

(2)

Tre

(5)

Sortere

12 Produkter

Drivhus PLUS Med Lagringplass 6,6 m2

Drivhus PLUS Med Lagringplass 6,6 m2

37 593 kr

Prispresset

Leveringstid 2-3 uker

Drivhus Palmako Emilia 5,8 kvm

Drivhus Palmako Emilia 5,8 kvm

28 900 kr

Leveringstid 2-3 uker

Drivhus Palmako Emilia 8,7 kvm

Drivhus Palmako Emilia 8,7 kvm

31 793 kr

Prispresset

Leveringstid 2-3 uker

Drivhus Palmako Emilia 14,5 m2

Drivhus Palmako Emilia 14,5 m2

45 688 kr

Prispresset

Leveringstid 2-3 uker

Drivhus Palmako Emilia 19,9 m2

Drivhus Palmako Emilia 19,9 m2

76 890 kr

Leveringstid 2-3 uker

Du har sett alle 12 produkter

Vanlige spørsmål om

Permanent for helårsbruk – eller kun i sommerhalvåret?
Med godt grunnarbeid blir allting bra?

Om du anskaffer ditt eget drivhus oppnår du en lang rekke gevinster og fordeler. Du kan dyrke frem blomster og mat selv i røft klima. Drivhuset kan dessuten bli et ekstra uterom i dårlig vær for å nyte en god bok, lun kopp kaffe eller matbit med familien.

Hva du må vurdere når du kjøper drivhus

Du trenger ikke stor hage eller tomt for anskaffe deg eget drivhus. Ikke trenger du være snekker eller ingeniør heller for å kunne bygge drivhus selv. Bestem deg først for hva du vil benytte drivhuset til. Er det kun et par nytteplanter du ønsker å dyrke frem, skjermet for vær og vind, kan du klare deg med et mini-drivhus alle får plass til selv på en liten balkong. Vanligvis velger folk å bygge store nok til at de kan selv sitte eller stå inne i dem mens de steller plantene sine. For å ha glede av drivhuset ditt over lang tid; sørg for godt grunnarbeid! Dette innebærer avrettet grunn ( at drivhuset ikke står skjevt og heller til siden etter montering) og en god grunnflate. Bruk gjerne flate hellesteiner eller -plater inne på "golvet" - både for å trå på, men også for tunge urner og steinpotter osv.

Du installerer enkelt ditt eget drivhus

Dagens moderne drivhus ligner kanskje på gammeldagse, tradisjonelle drivhus, men i praksis er de veldig forskjellige. Før i tiden benyttet man gjerne tunge og lettknuselige glassplater. Det kan man fortsatt gjøre, for eksempel om man ønsker utsyn innenfra drivhuset utover vakker utsikt på regnværsdager og når det blåser kaldt. Mens gammeldagse drivhus gjerne hadde tung rammekonstruksjon rundt glassflatene for å kunne stå solid og bære tyngden, kan man i dag få samme effekten med andre byggmaterialer som er både lette og rimelige. Dette gjør det veldig praktisk og rimelig å anskaffe deg drivhus på nettbutikk. Prisene går stadig nedover, kvaliteten og brukervennligheten øker, og fraktomkostningene er overkommelige. Alle byggesett leveres med utførlige instruksjoner og alt du trenger av skruer og koblinger til de ulike elementene. Har du helt dagligdagse verktøy hjemme, klarer du enkel å montere selv. Eventuelt sammen med noen som kan hjelpe deg å holde og støtte mens du selv monterer elementer sammen.

Med godt grunnarbeid blir allting bra

Gjør du et godt forarbeid allerede før du velger å kjøpe drivhus på nett, sparer du deg for mye stress og frustrasjoner senere! Drivhus som er ment å stå permanent montert hele året kan samle kondens og frost i vinterhalvåret. Sørg for god ventilasjon og bra grunnarbeid, så blir det fort en glede med nybygget ditt året rundt. Det er ikke så komplisert som man kanskje kunne frykte. Bruk vater! Sørg for at flater og vegger ligger og står beint. Hjørnene kan med fordel boltes fast for å hindre at høststormene får tak i konstruksjonen. Bruk pukk, grus og sand for å sikre god drenering i grunnen under drivhuset.

Litt av hvert i blomsterkassene og urtehagen

Noe av gleden med eget drivhus, er å eksperimentere seg frem. Sår du mange ulike planter og nyttevekster finner du fort ut hvilke som trives særlig godt i den temperaturen og beliggenheten ditt drivhus har. Nesten "alt" kan forsøkes dyrket frem. Agurker vokser gjerne raskt og er morsomt for både barn og voksne å følge utviklingen til. Har du barn i huset eller barnebarn ofte på besøk, kan selvplukket mat gjøre at selv de mest kresne får lyst til et sunnere kosthold. Urter vokser mye bedre bak vinduene enn om de er frittstående ute i hagen i vær og vind. Kanskje du prøver forskjellige typer basilikum og smaker deg frem til hvilken som smaker best til forskjellige retter..?

Gjør det enkelt

Drivhuset ditt kan inneholde både blomsterpotter og større senger med jord og planter i. Hva som passer best for deg avhenger av både din personlige smak, og hvor mye plass du har til rådighet. Husk at om du er uheldig og får sykdomsangrep på noen av plantene eller urtene dine, er det lettere å bare fjerne den potta det gjelder, i stedet for en hel seng. Blir du hekta på å bruke ditt drivhus mest mulig, kan du vurdere termostat som regulerer lufting i verste solsteika og ovnvarme om det blir for kaldt. Velger du automatisk vanningssystem, kan du også dra bort på ferie osv og vite at plantene dine har det bra mens du er hjemmefra.