Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Drivhus aluminium

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Hvorfor kjøpe grønnsaker når du kan dyrke dine egne? Et drivhus med aluminiumsprofiler gjør hagen enda mer innbydende samtidig som den fyller en åpenbar funksjon. I vårt store utvalg av drivhus finner du garantert modellen som passer til din hage.

Stilig design gjør hagen innbydende

Sesongene i Norge er skiftende, noe som kan øke vanskelighetsgraden når det gjelder dyrking av uvanlige blomstersorter og grønnsaker. Et drivhus med aluminiumsprofiler hjelper deg med dette og beskytter avlingene dine mot kald vind og voldsomme temperaturendringer. Drivhusene våre varierer i størrelse og kan derfor brukes som orangeri og til dyrking av frukt og bær. Flere modeller har åpningsbare vinduer, som lar deg styre temperaturen manuelt.

Kjøp ditt drivhus med aluminiumsprofiler hos oss på Bygghjemme.no. Når vekstsesongen er over kan du også bruke drivhuset som oppbevaring av potter og annet redskap. Hvis dyrking av grønnsaker ikke faller i smak, høres kanskje det fint ut å ha sin egen blomstrende oase under de lange lyse sommerkveldene? Invester i et større drivhus og gjør sommeren litt lengre.