Anerkjente hagemaskiner levert på døren – bygghjemme.no

En hage eller et uteområde krever alltid litt stell, enten det er plenklipping, fjerning av trær, raking av løv eller heller som bør vaskes. Blant utvalget av hagemaskiner hos bygghjemme.no finner du garantert noe som vil gjøre jobben lettere! Kanskje du trenger å feie oppkjørselen? Vi har det du trenger!

  • Maskiner til alle formål
  • Servicenettverk
  • Leverering til hele fastkandet

Behøver du råd eller hjelp?

Våre dyktige kundeservicemedarbeidere er klare for å hjelpe deg mandag-fredag mellom 09 - 16.

Ring 21 60 18 18

Anerkjente hagemaskiner levert på døren – bygghjemme.no

Gjør jobben lettere - det koster ikke mye

En velstelt uteplass gjør hverdagen mye triveligere. For å få en innbydende plen, er en plenlufter en god investering. Eller vil du bli kvitt greiner som ligger rundt omkring, har vi kompostkvern som kan male disse til kompost. Vil du slappe av og la maskinen gjøre jobben, hvorfor ikke kjøpe en robotgressklipper? Blant vårt utvalg av hagemaskiner vil du garantert finne noe nyttig, og instruksjonshefte vil selvfølgelig alltid følge med.

I seksjonen hagemaskiner på bygghjemme.no finnes noe for enhver. Gjør f.eks. den utvendige husvaskingen lettere med en høytrykksspyler, eller få vekk løvet med en løvblåser! Vi har stort utvalg og alltid lave priser. Er det noe du trenger hjelp til eller lurer på, har vi kyndig kundeservice som alltid vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe deg.