Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Vedkløyver

Vedkløyver AL-KO LSH 370/4

Vedkløyver AL-KO LSH 370/4

4 151 kr

Prispresset

Vedkløyver AL-KO LSH 520/5

Vedkløyver AL-KO LSH 520/5

5 489 kr

Prispresset

Topptestet

Vedkløyver AL-KO LSV 550/6

Vedkløyver AL-KO LSV 550/6

8 316 kr

Prispresset

Topptestet

Tilbake på lager 19.04.2024

Du har sett alle 3 produkter

Skal du hugge opp og kløyve din egen ved? Da har vi verktøyene du behøver. Vi har blant annet sager, økser og vedkløyvere. Når treet er sagd opp i passende lengder bør det kløyves for å tørke bedre og raskere. Dette kan du gjøre med en god øks, eller enda enklere, med en vedkløyver. Da får du enkelt delt opp vedkubbene i passende størrelser til peisen. Billig vedkløyver finner du blant vårt store utvalg av verktøy. Den vil spare deg for mange timer med øksen, særlig om det er litt mer ved som skal hugges. Ingenting varmer så godt som egen ved!

Effektiviser vedproduksjonen din

En vedkløyver er betydelig mer effektivt enn å stå med en øks når vedkubbene skal deles opp. Vi har også kløyvere som kan dele opp større kubber og kubber med grener. Disse kan være harde og seige når du kun har en øks i hånda. Vedkløyvern har krefter nok til selv store eikekubber. Vi har flere typer i vårt utvalg, og valget gjør du selv eller spør vår kunnskapsrike kundeservice. Da får du rett kløyver til ditt formål. Skal du bare kløyve kubber fra ett tre eller har du tenkt å fylle kjelleren med ved som skal holde huset varmt gjennom vinteren? Det er forskjell på hvor sterk og hurtig de enkelte kløyverne jobber, noe du bør tenke på når du velger. Oppvarming med ved som du selv har kløyv gir en ekstra god varme, enten det er i badstua, huset eller på hytta.

Kløyv vedkubbene raskt og enkelt

Bytt ut den gamle øksen din med en effektiv vedkløyver, da bruker du betydelig mindre tid på å fylle vedskjulet. På bygghjemme.no finner du enkelt vedkløyveren som passer for ditt bruk. Her kan du lese om de ulike alternativene som finnes i ro og mak. Eventuelle spørsmål besvares av vår kunnskapsrike kundeservice. Varene blir deretter levert på døren etter få dager.