21 60 18 18Telefontid til 17.00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  Vedkløyver

  Pris
  2 890 kr
  2 890 kr
  2 890 kr
  2 890 kr
  Type
  Varemerker

  Vedkløyver

  Skal du hugge opp og kløyve din egen ved? Da har vi verktøyene du behøver. Vi har blant annet sager, økser og vedkløyvere. Når treet er sagd opp i passende lengder bør det kløyves for å tørke bedre og raskere. Dette kan du gjøre med en god øks, eller enda enklere, med en vedkløyver. Da får du enkelt delt opp vedkubbene i passende størrelser til peisen. Billig vedkløyver finner du blant vårt store utvalg av verktøy. Den vil spare deg for mange timer med øksen, særlig om det er litt mer ved som skal hugges. Ingenting varmer så godt som egen ved!

  Les mer
  Viser 1 av 1 produkter
  Relevans
  • Relevans
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Produktnavn A-Å
  • Produktnavn Å-A
  • Popularitet
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1
  8%
  al-ko.png
  2 890 kr
  3 140 kr
  Leveres innen 5-10 hverdager
  Gå til produkt
  Side 1 / 1
  • Side 1 / 1

  Effektiviser vedproduksjonen din

  En vedkløyver er betydelig mer effektivt enn å stå med en øks når vedkubbene skal deles opp. Vi har også kløyvere som kan dele opp større kubber og kubber med grener. Disse kan være harde og seige når du kun har en øks i hånda. Vedkløyvern har krefter nok til selv store eikekubber. Vi har flere typer i vårt utvalg, og valget gjør du selv eller spør vår kunnskapsrike kundeservice. Da får du rett kløyver til ditt formål. Skal du bare kløyve kubber fra ett tre eller har du tenkt å fylle kjelleren med ved som skal holde huset varmt gjennom vinteren? Det er forskjell på hvor sterk og hurtig de enkelte kløyverne jobber, noe du bør tenke på når du velger. Oppvarming med ved som du selv har kløyv gir en ekstra god varme, enten det er i badstua, huset eller på hytta.

  Kløyv vedkubbene raskt og enkelt

  Bytt ut den gamle øksen din med en effektiv vedkløyver, da bruker du betydelig mindre tid på å fylle vedskjulet. På bygghjemme.no finner du enkelt vedkløyveren som passer for ditt bruk. Her kan du lese om de ulike alternativene som finnes i ro og mak. Eventuelle spørsmål besvares av vår kunnskapsrike kundeservice. Varene blir deretter levert på døren etter få dager.