Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Feiemaskin | Effektiv rengjøring

Filter

2 290 kr

7 690 kr

2290
2290
7690
7690

stiga

(5)

Feiemaskin

(5)

Sortere

5 Produkter

Feiemaskin Stiga SWP 355

Midlertidig utsolgt

Feiemaskin Stiga SWP 577

Midlertidig utsolgt

Feiemaskin Stiga SWP 475

Midlertidig utsolgt

Feiemaskin Stiga SWS 600 G

Midlertidig utsolgt

Du har sett alle 5 produkter

Med en feiemaskinn kan du rengjøre uteplassen, parkeringsplassen, oppkjørselen eller andre områder på en effektiv måte. Hos bygghjemme.no finner du billige feiemaskiner fra anerkjente produsenter. Vi har blant annet bensindrevet feiemaskin for de mer krevende jobbene, så vel som stillegående og manuelle feiemaskiner der kraftkilden er dytting. Sjekk ut sortimentet vårt!

Hvilke bruksområder har en feiemaskin?

En feiemaskin er uunnværlig dersom du ønsker å rense harde overflater som asfalt, terrasser, stier og lignende for skitt og støv. En feiemaskin samler effektivt opp smuss, rusk, løv, sand og lignende i en egen beholder. Det finnes både bensindrevet og elektrisk feiemaskin som går på strøm, samt manuelle feiemaskiner.

Hvilken feiemaskin skal velges?

Det er flere elementer som avgjør hvilken feiemaskin som passer deg best. Først og fremst bør du bestemme deg for hva slags drivkraft maskinen skal ha. Velger du en bensindrevet feiemaskin, vil den gjøre mye av jobben for deg. En manuell feiemaskin er også praktisk – og billig – men må dyttes.

Hvor blir avfallet av på en feiemaskin?

Noen feiemaskiner haren oppsamlingstank der alt rusket havner. Størrelsen på denne varierer mye fra maskin til maskin, men stort sett rommer tanken rundt 50 liter. Kraftigere varianter, som bensindrevne feiemaskiner, brukes gjerne til å feie store mengder snø og løv. Disse har ikke oppsamlingstank av praktiske årsaker, men forflytter snø og lignende i ønsket retning.