Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Ryddesag

Ryddesag

Ryddesag Makita EBH341UX1

Ryddesag Makita EBH341UX1

6 319 kr

Prispresset

Ryddesag AL-KO BC 223 B

Ryddesag AL-KO BC 223 B

1 998 kr

Prispresset

Ryddesag AL-KO BC 400 B Comfort

Leveringstid 2-3 uker

Ryddesag AL-KO BC 223 L-S

Ryddesag AL-KO BC 223 L-S

1 562 kr

Prispresset

Ryddesag AL-KO BC 330 B Easy

Leveringstid 2-3 uker

Ryddesag AL-KO BC 400 L Comfort

Leveringstid 2-3 uker

Ryddesag AL-KO BC 330 L Easy

Leveringstid 2-3 uker

Du har sett alle 8 produkter

Hos Bygghjemme.no har vi ryddesager i alle kategorier, priser og til alle behov. En ryddesag er et godt hjelpemiddel når gressklipperen ikke strekker til og en motorsag blir i overkant for det som skal fikses. Avhengig av hvilken modell du velger, og hvilke oppgaver du skal løse, kan en ryddesag være en din beste samarbeidspartner. Hvis du skal trimme plenkantene, slå i ulendt terreng, bekjempe småkratt, eller rydde rundt busker og trær, eller gjøre detaljerte beskjæringer, finer du alltid en billig ryddesag hos oss som vil hjelpe deg med de utfordringene du har på tomt og i hage. Vi har alt fra de lette, til de enkle jobbene, til de med stor kapasitet og kraft.

Få det pent i hagen

Ryddesager kommer i ulike størrelser og med ulik kapasitet, og du velger uti fra hvilke behov du har. De sterkeste går gjerne på bensin, og har bæresele for å avlaste armer og rygg, samt en masse ekstrautstyr som kommer godt med når du har større områder med variert vegetasjon som skal tas hånd om. Busker og kratt, samt ekstrautstyr som hekktrimmer. For enklere jobber, har du de mindre lettere ryddesagene som går på batteri. de er enkle i bruk, og stillegående. De egner seg godt i mindre villahager, der de gjør en suveren jobb til å få unna langt gress og mindre buskas under trær og hekker, samt langs gjerder og terrasser.

Spar ryggen, kjøp ryddesag

Hvis du har hage, liten eller stor, med plen, busker, eller en viltvoksende vegetasjon, er sannsynligheten stor for at du trenger en ryddesag. Kjøpe ryddesag hos bygghjemme.no, da kan du velge imellom ulike modeller, og det ekstra utstyret du og den jobben du skal gjøre trenger. Ta også med i betraktning om du trenger en kraftig sak med bæresele, eller om det er nok med en lett og stillegående modell.