Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Populære varemerker

Veranda og terrasse

Terrassen kan bygges på din bolig i andre eller tredje etasje som vil gi gjøre den privat og rolig. Den kan også legges på bakkenivå som gjør den åpen og utvider bruksområdet. Du kan utruste din terrasse med solskjerming dersom du ønsker å skygge for solen når heten slår inn, og terrassevarmer dersom kveldene blir for kjølige. En terrasse vil utvilsomt gjøre boligen din mer attraktiv og du vil få mer plass å boltre deg på.

Magiske sommerkvelder på terrassen

Har du ikke terrasse enda? Da er det bare å komme seg i gang å skaffe seg en. En terrasse til din bolig vil gi deg utrolig flotte opplevelser og forbedret livskvalitet. Skaff deg flotte hagemøbler og utemøbler til din terrasse og ikke glem og utruste den med klinker utendørs og utebelysning. Dette vil gi deg muligheten til å nyte sommerkvelder på din terrasse selv etter solnedgang. Koselig møblering og belysning vil utvilsomt skape en magisk atmosfære. Mulighetene er mange. Du kan invitere familie eller venner over for en rolig prat på terrassen. Er du ikke i humør til å sosialisere kan du slappe av med en god bok, se en god serie på din laptop eller til og med få unnagjort noe arbeid mens du nyter kvelden på terrassen.

Nyt sommerdagene på terrassen

Kjøp terrasse fordi den garantert kommer til å gjøre din hverdag bedre. Lengter du etter solskinn og frisk luft etter en lang dag innenfor husets fire vegger? Eller har du hatt en slitsom dag på jobb og ønsker å nyte resten av dagen utendørs? Har du terrasse trenger bare å åpne terrassedøren og du kan umiddelbart nyte sol og varme uten å sløse bort verdifull tid. Nyt sommerdagene til det fulle med terrasse.