Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Filter

95kr
12345kr
95
95
12345
12345

Vis kun kampanjeprodukter

(2)

easy living

(9)

solamagic

(22)

sunwind

(14)

termo

(18)

Svart

(44)

Hvit

(21)

Grå

(22)

Sølv

(8)

Terrassevarmer

(23)

Infravarmer

(14)

Tilbehør

(11)

Gassovn

(4)

Vifte

(3)

PTC-Keramisk Varmevifte

(2)

Varmevifte

(1)

Stål

(4)

Aluminium

(27)

Plast/Metall

(3)

Rustfritt Stål/Aluminium

(1)

Karbonfiber

(1)

Stål/Aluminium

(1)

Metall

(2)

Metall/Plast

(1)

Karbon Fiber

(2)

Plast

(2)

Plast/Aluminium

(1)

Sortere

63 Produkter

Terrassevarmer Sunwind 4113

Terrassevarmer Sunwind 4113

1 199 kr

Kampanje

tom 9/8

Terrassevarmer Sunwind 421280

Terrassevarmer Sunwind 421280

399 kr

Kampanje

tom 9/8

Du har sett 36 av 63 produkter
1 av 2

Lite slår sene sommerkvelder ute på terrassen sammen med familie venner og noe godt i glasset. I Norge er det dessverre sjeldent varme temperaturer, med mindre sola skinner høyt på himmelen en sommerdag, og det gjør den nødvendigvis ikke så mange dager i løpet av året. Det blir raskt for kaldt til å sitte ute og man trekker innendørs så fort sola har gått ned. Med en terrassevarmer stiller dette seg annerledes. Den varmer opp terrassen og dermed kan man sitte ute så lenge man ønsker både på våren, sommeren og høsten. Bestill en rimelig men god terrassevarmer fra nettbutikk her hos oss.

Ulike typer terrassevarmere

Det finnes en rekke typer terrassevarmere på markedet og det kan være vanskelig å vite hva man har behov for. Både når det kommer til utforming, design, funksjon og varmegrad er det forskjeller blant produktene. Med en Gassvarmer i form av en peis skapes en lun stemning på terrassen eller i hagen. Flammene varmer godt og bidrar til en koselig stemning. Med en Infravarmer kan de som er kalde nyte en høyere temperatur ved å trekke seg nærmere, mens de som er fornøyde med temperaturen slipper unna varmen. En terrassevarmer kan også leveres i form av hengende og stående lamper og rør som varmer opp i ulik grad og kommer i ulikt design. Med både gass og Elektrisk varme i tillegg skal det i vårt utvalg finnes noe for alle og enhver.

Kjøp terassevarmer i dag!

Lange kvelder utendørs på terrassen med gode venner eller familie er herlig. Med en terrassevarmer gjør det ikke noe om sola går ned og temperaturen kryper nedover gradestokken. Hos oss finner du en rekke produkter med forskjellig design, varmeregulering og funksjoner for ulike smaker og behov. Kjøp terrassevarmer i dag for å sikre både utendørs- og vintersesongen uansett utendørs temperatur.