Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Altantak og terrassetak

Altantak og terrassetak

Filter

59kr
599kr
59
59
599
599

til-tak

(20)

Grå

(15)

Svart

(1)

TIL-TAK Light

(5)

TIL-TAK Original

(16)

Dreneringssytem terrassegulv

(13)

Skruer

(3)

Pakningsmasse

(1)

Plastprofil

(1)

Håndtlanger

(1)

Lyddemper

(1)

Varmgalvanisert stål

(12)

Armert PVC-duk

(1)

PVC

(3)

Butylmasse

(1)

Sortere

20 Produkter

Du har sett alle 20 produkter

Vanliga spørsmål om

Hva trenger jeg for å montere et altantak på egenhånd?
Hva er fordelen med å bygge et terrassetak?

Har du lyst til å ha muligheten til å sitte på terrassen selv om det regner ute? Eller vil du sitte ute i fint vær uten å få sola i øynene? Hos oss kan du velge mellom et stort utvalg altantak som gjør at du kan være ute uansett vær og uansett grunn. På våre sider kan du velge mellom plater med forskjellig dybde, lengde og bredde, i tillegg til andre ting som kan være greie å ha når du skal montere en terrasse. Så er det bare å kose seg når du endelig har fått den opp, det går fortere enn du tror.

Vær nøye for et perfekt resultat

Platene må være tørre og rene og skal legges innerst mot husveggen med fallretning utover. Sånn blir alt av regn ordentlig drenert når nødvendig av vårt nøye utviklede dreneringssystem altan og du får tilfredsstillende dekke fra solen. Pass på å lese bruksanvisningen nøye for et godt resultat. Hvis du trenger kortere plater er det veldig viktig at du aldri bruker vinkelsliper på dem, da dette kan skade dem og føre til rust. Bruk blikksaks. Det er også viktig å ikke montere platene i minusgrader. Følger du bruksanvisningen nøye er du garantert et vanntett tak til terrassen din. Hvis du trenger hjelp, er det bare å ringe kundeservice, de hjelper gjerne.

Ikke utsett det!

Ikke utsett til i morgen det du kan gjøre i dag. Finn deg et herlig terrassetak online og få det sendt hjem. Best å gjøre det nå, det må monteres mens sola skinner tross alt! For når det blir kaldt er det for sent. Vi har taket som passer perfekt for deg og din veranda, bare sjekk ut utvalget vårt!