Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Dreneringssystem til altan

Filter

28 kr

465 kr

28
28
465
465

til-tak

(20)

Grå

(16)

Varmgalvanisert stål

(12)

Armert PVC-duk

(1)

PVC

(3)

Butylmasse

(1)

TIL-TAK Light

(5)

TIL-TAK Original

(16)

Sortere

20 Produkter

Du har sett alle 20 produkter

Trenger du et effektivt dreneringssystem altan? Hos bygghjemme.no finner du både undertak, takplater, justeringsplater, pakningsmasse, plastprofiler og skruer. Vi har alt du trenger til dreneringssystemet på altanen billig og av høy kvalitet. Vi tilbyr enkel handel på nett!

Hva trenger jeg?

Hva du trenger kommer an på hva du ønsker å gjøre. Vi tilbyr god veiledning til deg som kunde, og har god erfaring med dreneringssystemer under altanen. Vi har det du trenger til dreneringen, slik at du slipper vannoppsamlinger på uteplassen!

Hvorfor kjøpe dreneringssystem til altan hos bygghjemme.no?

Vi kan hus, hage og verktøy, og vet derfor hvilket utstyr du trenger for å kunne drenere uteplassen din mest mulig effektivt. Derfor kommer produktene våre fra anerkjente produsenter med mye kunnskap, slik at dreneringssystemet ditt får høy kvalitet og varer lenge.

Hvorfor investere i et dreneringssystem?

I Norge er det ofte perioder med mye regn (litt avhengig av hvor i landet du bor – naturligvis), og dette kan medføre at store mengder vann renner ned på altanen din. Med en veldrenert uteplass slipper du at vannet hoper seg oppistoredammer.