Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Frø

Du har sett alle 1 produkter

Når våren kommer, og snøen smelter dukker plenen fra i fjor opp. Og kanskje er det inne slik vi tenkte? Kanskje har den fått frostskader, sliteskader, eller bare ikke er så jevn og grønn vi gjerne ville ønske? Noen ganger er det ikke annet å gjøre enn å så ny plen. Det er viktig å forberede jorden godt før vi sår. Det er viktig at vi tenker oss litt om før vi kjøper frø, Det er mange ulike varianter, uti fra hvilken type plen du vil ha, en "hverdagplen", som ikke utsettes for slitasje, eller en bruksplen som skal tåle lek og aktivitet. Kjøpe frø du trenger fra Bygghjemme.no så får de det du trenger

En fin plen starter med frø

Hvis du skal anlegge plen, enten det er det skal lages en helt ny, eller om det er en gammel plen som skal fikses opp, er det en ting du trenger, og det er gressfrø. Uten de blir det ingen plen. Imidlertid er det viktig med riktig forarbeid, jorden må bearbeides slik at de små frøene har mulighet til å slå rot og gro. Best er det å så plen om våren, og holde jorden jevnt fuktig en periode. Og det er selvfølgelig svært viktig å ikke trå på plenen før gresset har fått etablert seg og det er sterkt nok. Du kan også bruke frø til å reparere flekker i en eksisterende plen.

Snart vår og uteliv!

Den enkleste måte å handle på er å bestille frø online. Det er lett å bestille og lett å få det levert. Når gressfrøene er vel i hus er det bare å så, siden tiden du har brukt til å bestille online, isteden for å gå på butikken, har du selvfølgelig brukt til å forberede jorden, så det bare er å strø frøene ut, og vente på sommeren!