Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Håndverksbukse HH ICU BRZ HiVis Kl 1
Håndverksbukse HH ICU BRZ HiVis Kl 1
Håndverksbukse HH ICU BRZ HiVis Kl 1

Håndverksbukse
HH ICU BRZ HiVis Kl 1
Herre, Str. C146, Sort/Oransje

3 375 kr
Farge
Størrelse
Håndverksbukse HH ICU BRZ HiVis Kl 1

Håndverksbukse HH ICU BRZ HiVis Kl 1

Herre, Str. C146, Sort/Oransje
3 375 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 2-3 uker.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 99 kr
Håndverksbukse i lett og luftig materiale. Laserskåret luftehull bak på ben. Ventilering med glidelås på utsiden av kneputelommene. 4-veis stretch paneler for best mulig bevegelsesfrihet. Formsydde ben. T-stykke i skritt. Synlighet Klasse 1.

Beskrivelse

Håndverksbukse i lett og luftig materiale. Laserskåret luftehull bak på ben. Ventilering med glidelås på utsiden av kneputelommene. 4-veis stretch paneler for best mulig bevegelsesfrihet. Formsydde ben. T-stykke i skritt. Synlighet Klasse 1.
To-nålssøm i ben, lommer og skritt. YKK® glidelås i gylf og plastbelagt knapp i linning. Linning forhøyet bak og i strekkfast materiale for best mulig komfort. Brede beltehemper. Forlommer. Hengelommer i stretch Cordura® forsterket med dobbel bunn. Høyre hengelomme med ett fakk tre hylsterlommer, tre hemper og lomme til mobiltelefon i fakk. Venstre hengelomme med to fakk, bitslomme med YKK® glidelås og tre hemper. Hengelommene er avtakbare med YKK® glidelås og trykknapper. Tommestokklomme i stretch Cordura® med plastbelagt knapp og hempe for kniv og liten utvendig lomme, forsterket med dobbel bunn og delvis festet for best mulig bevegelsesfrihet. Baklommer uten klaff med åpning forsterket med Cordura®. Lårlomme med YKK glidelås og utvendig lomme med klaff med borrelås og hempe til ID-kortholder. Formsydde kneputelommer i stretch Cordura® med innputt fra utsiden. Kneputene kan justeres +/- 5 cm for best mulig tilpasning. Benavslutning forsterket med stretch Cordura® og utstyrt med trykknappjustering. 70 mm 3M™ Scotchlite™ segmentert transferrefleks.

Hovedmateriale: 94% polyamid/6% elastan, 244 g/m2. Sekundærmateriale: 92% polyamid/8% elastan, 240 g/m2. Forsterkningsmateriale: Stretch Cordura®, 307 g/m2.
Standard: EN ISO 20471:2013 kl.1.

Klasse for synlighetsklær
Valget av klasse for synlighetsklær avhenger av de spesifikke jobbkravene og risikoen som er knyttet til arbeidsmiljøet. Arbeidsgivere og sikkerhetsforskrifter dikterer ofte hvilken klasse synlighetsklær arbeidere skal bruke for å sikre deres sikkerhet.
Det er vanligvis tre hovedklasser av synlighetsklær, som er differensiert etter nivået av synlighet de gir.

Høy synlighet - Klasse 1:
Klasse 1-klær er designet for miljøer med lav risiko der synlighet fortsatt er viktig, men ikke like kritisk som i høyrisikosituasjoner.
Disse plaggene har vanligvis mindre fluorescerende materiale og reflekterende striper sammenlignet med Klasse 2 og Klasse 3-klær.
Klasse 1-klær kan brukes av enkeltpersoner som jobber i innstillinger som parkeringsplasser eller innendørs fasiliteter.

Høy synlighet - Klasse 2:
Denne klassen er egnet for miljøer med moderat risiko og gir et moderat nivå av synlighet.
Klasse 2-klær inkluderer fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper, men dekket kan være mindre enn det Klasse 3-klær har.
Arbeidere i innstillinger som lageroperasjoner eller veiarbeid på saktere veier kan bruke Klasse 2 synlighetsklær.

Høy synlighet - Klasse 3:
Denne klassen tilbyr det høyeste nivået av synlighet og brukes vanligvis i situasjoner der det er høy risiko for ulykker, og der arbeidere må bli sett fra lang avstand.
Klasse 3-klær inkluderer plagg med mer omfattende fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper som dekker en større del av kroppen.
Arbeidere i miljøer med hurtig bevegende trafikk, som veiarbeidere, bruker ofte Klasse 3 synlighetsklær.

Klassifisering av synlighetsklær
Refererer til kategoriseringen av klær og bekledning basert på deres evne til å øke synligheten til enkeltpersoner i ulike miljøer, spesielt i dårlige lysforhold. Denne klassifiseringen er viktig for å sikre sikkerheten til arbeidere og enkeltpersoner som trenger å bli sett av andre, som for eksempel bygningsarbeidere, veiarbeidere, syklister og fotgjengere. Synlighetsklær er designet for å redusere risikoen for ulykker ved å gjøre enkeltpersoner mer synlige for andre, spesielt bilister.
Oppsummert er klassifiseringen av synlighetsklær basert på nivået av synlighet de gir, der høyere klasser gir bedre synlighet. Valg av riktig klasse for synlighetsklær er avgjørende for å sikre sikkerheten til enkeltpersoner som arbeider i ulike miljøer.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeHelly Hansen Workwear
Art.Nr.769197
FargeOransje
StørrelseC146
Høy SynbarhetJa
Klasse1
ModellHerre
SesongHele året
SerieIcu Brz
TypeArbeidsbukse
ForetNei
VannavvisendeNei
EAN-nr7040057879511