Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Håndverksbukse Snickers Workwear 6934 HiVis Kl 1 Herre

Håndverksbukse Snickers Workwear
6934 HiVis Kl 1 Herre
Str. C52, Sort/Gul

2 243 kr

Prispresset

Størrelse
Håndverksbukse Snickers Workwear 6934 HiVis Kl 1 Herre

6934 HiVis Kl 1 Herre

Str. C52, Sort/Gul
2 243 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 4-7 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 99 kr
Håndverksbukse laget av slitesterkt og elastisk Sorona® ripstop-materiale. Smal passform. Fireveis stretchpaneler i skritt og bak for best mulig bevegelsesfrihet. Formsydde bein. Synlighet Klasse 1.

Beskrivelse

Håndverksbukse laget av slitesterkt og elastisk Sorona® ripstop-materiale. Smal passform. Fireveis stretchpaneler i skritt og bak for best mulig bevegelsesfrihet. Formsydde bein. Synlighet Klasse 1.
Lårlomme med ekstra glidelåslomme med innvendig avtagbar ID-kortholder på venstre side. Tommestokk-, kniv- og pennlomme på høyre side. Skjult metall-knapp og justerbart feste til kniv. Forlommer. Baklommer med klaff. Høyre hengelomme med ett fakk, tre hylsterlommer og fire hemper. Venstre hengelomme med ett fakk, to hylsterlommer og en glidelåslomme. Segmenterte 70 mm transferrefleks. CORDURA® i knepute-, tommestokk- og hengelommer samt nederst i bein. Utvendig åpning av formsydde, 2-veis stretch kneputelommer. Hammerholder i hver side. Linning med knapp, beltehemper og belte inkludert. Ventilasjon med glidelås og mesh fôr på innsiden av lårene.

Hovedmateriale: 64 % polyester, 36 % Sorona® polyester, 225 g/m². Kontrast: 88 % polyamid, 12 % elastan, 275 g/m². Forsterkning 1: 100 % polyamid CORDURA®, 205 g/m². Forsterkning 2: 100 % polyester CORDURA®, 320 g/m². Netting: 100 % løsningsfarget resirkulert polyester 69 g/m².
Standard: EN ISO 20471:2013 kl.1, KneeGuard® Pro-system ihht EN 14404:2010.

Klasse for synlighetsklær
Valget av klasse for synlighetsklær avhenger av de spesifikke jobbkravene og risikoen som er knyttet til arbeidsmiljøet. Arbeidsgivere og sikkerhetsforskrifter dikterer ofte hvilken klasse synlighetsklær arbeidere skal bruke for å sikre deres sikkerhet.
Det er vanligvis tre hovedklasser av synlighetsklær, som er differensiert etter nivået av synlighet de gir.

Høy synlighet - Klasse 1:
Klasse 1-klær er designet for miljøer med lav risiko der synlighet fortsatt er viktig, men ikke like kritisk som i høyrisikosituasjoner.
Disse plaggene har vanligvis mindre fluorescerende materiale og reflekterende striper sammenlignet med Klasse 2 og Klasse 3-klær.
Klasse 1-klær kan brukes av enkeltpersoner som jobber i innstillinger som parkeringsplasser eller innendørs fasiliteter.

Høy synlighet - Klasse 2:
Denne klassen er egnet for miljøer med moderat risiko og gir et moderat nivå av synlighet.
Klasse 2-klær inkluderer fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper, men dekket kan være mindre enn det Klasse 3-klær har.
Arbeidere i innstillinger som lageroperasjoner eller veiarbeid på saktere veier kan bruke Klasse 2 synlighetsklær.

Høy synlighet - Klasse 3:
Denne klassen tilbyr det høyeste nivået av synlighet og brukes vanligvis i situasjoner der det er høy risiko for ulykker, og der arbeidere må bli sett fra lang avstand.
Klasse 3-klær inkluderer plagg med mer omfattende fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper som dekker en større del av kroppen.
Arbeidere i miljøer med hurtig bevegende trafikk, som veiarbeidere, bruker ofte Klasse 3 synlighetsklær.

Klassifisering av synlighetsklær
Refererer til kategoriseringen av klær og bekledning basert på deres evne til å øke synligheten til enkeltpersoner i ulike miljøer, spesielt i dårlige lysforhold. Denne klassifiseringen er viktig for å sikre sikkerheten til arbeidere og enkeltpersoner som trenger å bli sett av andre, som for eksempel bygningsarbeidere, veiarbeidere, syklister og fotgjengere. Synlighetsklær er designet for å redusere risikoen for ulykker ved å gjøre enkeltpersoner mer synlige for andre, spesielt bilister.
Oppsummert er klassifiseringen av synlighetsklær basert på nivået av synlighet de gir, der høyere klasser gir bedre synlighet. Valg av riktig klasse for synlighetsklær er avgjørende for å sikre sikkerheten til enkeltpersoner som arbeider i ulike miljøer.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeSnickers Workwear
Art.Nr.27321573
StørrelseC52
FlammebeskyttetNei
Høy SynbarhetJa
VannavvisendeNei
Klasse1
FargeSort
MaterialeBlandingsmateriale
ModellHerre
SesongHele året
Serie6934
TypeBukse
BruksområdeHåndverk
EAN-nr7332515561428