Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Skallbukse HH Alna 2.0 HiVis Kl 2

Skallbukse
HH Alna 2.0 HiVis Kl 2
Herre, Str. C50, Rød/Koksgrå

Nyhet

2 490 kr

Prispresset

Delbetal fra 114 kr/mnd
Farge: Rød
Størrelse
Skallbukse HH Alna 2.0 HiVis Kl 2

Skallbukse HH Alna 2.0 HiVis Kl 2

Herre, Str. C50, Rød/Koksgrå
2 490 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 2-3 uker.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 99 kr
Håndverk skallbukse i Helly Tech® Performance - pustende, vind- og vanntett. Vannsøyle 20.000 mm, pustende 15.000 g/m²/24t. Helteipet konstruksjon. Formsydde ben. Synlighet Klasse 2.

Beskrivelse

Håndverk skallbukse i Helly Tech® Performance - pustende, vind- og vanntett. Vannsøyle 20.000 mm, pustende 15.000 g/m²/24t. Helteipet konstruksjon. Formsydde ben. Synlighet Klasse 2.
Gylf med YKK® glidelås og plastbelagt knapp i linning. Brede beltehemper. Elastiske justerbare seler med plastspenner, avtakbart bakstykke. Fôret med polyamid. Forlommer med diagonal YKK® glidelås. Hengelommer i Cordura® forsterket med dobbel bunn. Den høyre med ett fakk, to hylsterlommer og fem hemper, den venstre med ett fakk, tre hylsterlommer og fem hemper. Hengelommene er på- og avtakbare med YKK® glidelås og trykknapper. Lårlomme med ekspansjonsfold og klaff med borrelås og hempe til ID-kort holder. Tommestokklomme i Cordura® med plastbelagt knapp og hempe for kniv og liten utvendig lomme, forsterket med dobbel bunn. Kneputelommer i Cordura® med innputt innenfra. Kneputene kan justeres +/- 5 cm. YKK® støvelglidelås med klaff med borrelås. Snølås med strikk. Borrelåsjustering i benavslutning. Forsterket med Cordura® i benavslutning. Nedfellbar fold på 5 cm for ekstra benlengde. 70 mm transferrefleks.

HiVis materiale: 100% polyester, 215 g/m2. Kontrastmateriale: 100% polyester, 235 g/m2. Forsterkningsmateriale: Cordura®, 220 g/m2.
Standard: EN ISO 20471:2013:2019 kl.2, EN 343:2019 4,4.

Klasse for synlighetsklær
Valget av klasse for synlighetsklær avhenger av de spesifikke jobbkravene og risikoen som er knyttet til arbeidsmiljøet. Arbeidsgivere og sikkerhetsforskrifter dikterer ofte hvilken klasse synlighetsklær arbeidere skal bruke for å sikre deres sikkerhet.
Det er vanligvis tre hovedklasser av synlighetsklær, som er differensiert etter nivået av synlighet de gir.

Høy synlighet - Klasse 1:
Klasse 1-klær er designet for miljøer med lav risiko der synlighet fortsatt er viktig, men ikke like kritisk som i høyrisikosituasjoner.
Disse plaggene har vanligvis mindre fluorescerende materiale og reflekterende striper sammenlignet med Klasse 2 og Klasse 3-klær.
Klasse 1-klær kan brukes av enkeltpersoner som jobber i innstillinger som parkeringsplasser eller innendørs fasiliteter.

Høy synlighet - Klasse 2:
Denne klassen er egnet for miljøer med moderat risiko og gir et moderat nivå av synlighet.
Klasse 2-klær inkluderer fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper, men dekket kan være mindre enn det Klasse 3-klær har.
Arbeidere i innstillinger som lageroperasjoner eller veiarbeid på saktere veier kan bruke Klasse 2 synlighetsklær.

Høy synlighet - Klasse 3:
Denne klassen tilbyr det høyeste nivået av synlighet og brukes vanligvis i situasjoner der det er høy risiko for ulykker, og der arbeidere må bli sett fra lang avstand.
Klasse 3-klær inkluderer plagg med mer omfattende fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper som dekker en større del av kroppen.
Arbeidere i miljøer med hurtig bevegende trafikk, som veiarbeidere, bruker ofte Klasse 3 synlighetsklær.

Klassifisering av synlighetsklær
Refererer til kategoriseringen av klær og bekledning basert på deres evne til å øke synligheten til enkeltpersoner i ulike miljøer, spesielt i dårlige lysforhold. Denne klassifiseringen er viktig for å sikre sikkerheten til arbeidere og enkeltpersoner som trenger å bli sett av andre, som for eksempel bygningsarbeidere, veiarbeidere, syklister og fotgjengere. Synlighetsklær er designet for å redusere risikoen for ulykker ved å gjøre enkeltpersoner mer synlige for andre, spesielt bilister.
Oppsummert er klassifiseringen av synlighetsklær basert på nivået av synlighet de gir, der høyere klasser gir bedre synlighet. Valg av riktig klasse for synlighetsklær er avgjørende for å sikre sikkerheten til enkeltpersoner som arbeider i ulike miljøer.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeHelly Hansen Workwear
Art.Nr.27322011
FargeRød
StørrelseC50
Høy SynbarhetJa
ForetNei
VanntettJa
Klasse2
MaterialePolyester
ModellHerre
SesongHele året
SerieAlna
TypeArbeidsbukse
EAN-nr7040056606200