Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Arbeidsshorts Snickers 6135 HiVis Kl 1 Herre

Arbeidsshorts
Snickers 6135 HiVis Kl 1 Herre
Str. 62, HiVis Gul

1 859 kr
Størrelse
Arbeidsshorts Snickers 6135 HiVis Kl 1 Herre

Arbeidsshorts Snickers 6135 HiVis Kl 1 Herre

Str. 62, HiVis Gul
1 859 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 4-7 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 99 kr
Håndverksshorts i toveis-stretch. Smal passform. Stretchpanel i skritt. Transferrefleks. Linning med knapp, beltehemper og to hammerholdere. To frontlommer og baklommer. Synlighet Klasse 1

Beskrivelse

Håndverksshorts i toveis-stretch. Smal passform. Stretchpanel i skritt. Transferrefleks. Linning med knapp, beltehemper og to hammerholdere. To frontlommer og baklommer. Synlighet Klasse 1
CORDURA® i tommestokk- og hengelommer. Høyre hengelomme med ett fakk og tre hylsterlommer. Venstre hengelomme med ett fakk og to hylsterlommer. Lårlomme med en hovedlomme, en mobillomme og to hylsterlommer. Innvendig feste til avtagbar ID-kortholder. Klaff over begge lommer.

Materiale: Hovedmateriale: 61 % polyester, 39 % Sorona®-polyester, 252 g/m². Forsterkning: 100 % polyamid CORDURA®, 205 g/m². Forsterkning: 53 % løsningsfarget CORDURA® polyamid, 47 % løsningsfarget CORDURA® polyester, 283 g/m².
Standard: EN ISO 20471, kl.1.

Klasse for synlighetsklær
Valget av klasse for synlighetsklær avhenger av de spesifikke jobbkravene og risikoen som er knyttet til arbeidsmiljøet. Arbeidsgivere og sikkerhetsforskrifter dikterer ofte hvilken klasse synlighetsklær arbeidere skal bruke for å sikre deres sikkerhet.
Det er vanligvis tre hovedklasser av synlighetsklær, som er differensiert etter nivået av synlighet de gir.

Høy synlighet - Klasse 1:
Klasse 1-klær er designet for miljøer med lav risiko der synlighet fortsatt er viktig, men ikke like kritisk som i høyrisikosituasjoner.
Disse plaggene har vanligvis mindre fluorescerende materiale og reflekterende striper sammenlignet med Klasse 2 og Klasse 3-klær.
Klasse 1-klær kan brukes av enkeltpersoner som jobber i innstillinger som parkeringsplasser eller innendørs fasiliteter.

Høy synlighet - Klasse 2:
Denne klassen er egnet for miljøer med moderat risiko og gir et moderat nivå av synlighet.
Klasse 2-klær inkluderer fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper, men dekket kan være mindre enn det Klasse 3-klær har.
Arbeidere i innstillinger som lageroperasjoner eller veiarbeid på saktere veier kan bruke Klasse 2 synlighetsklær.

Høy synlighet - Klasse 3:
Denne klassen tilbyr det høyeste nivået av synlighet og brukes vanligvis i situasjoner der det er høy risiko for ulykker, og der arbeidere må bli sett fra lang avstand.
Klasse 3-klær inkluderer plagg med mer omfattende fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper som dekker en større del av kroppen.
Arbeidere i miljøer med hurtig bevegende trafikk, som veiarbeidere, bruker ofte Klasse 3 synlighetsklær.

Klassifisering av synlighetsklær
Refererer til kategoriseringen av klær og bekledning basert på deres evne til å øke synligheten til enkeltpersoner i ulike miljøer, spesielt i dårlige lysforhold. Denne klassifiseringen er viktig for å sikre sikkerheten til arbeidere og enkeltpersoner som trenger å bli sett av andre, som for eksempel bygningsarbeidere, veiarbeidere, syklister og fotgjengere. Synlighetsklær er designet for å redusere risikoen for ulykker ved å gjøre enkeltpersoner mer synlige for andre, spesielt bilister.
Oppsummert er klassifiseringen av synlighetsklær basert på nivået av synlighet de gir, der høyere klasser gir bedre synlighet. Valg av riktig klasse for synlighetsklær er avgjørende for å sikre sikkerheten til enkeltpersoner som arbeider i ulike miljøer.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeSnickers Workwear
Art.Nr.863187
Størrelse62
Høy SynbarhetJa
Klasse1
FargeGul
MaterialePolyester/Polyamid
ModellHerre
SesongHele året
Serie6135
TypeArbeidsshorts
BruksområdeHåndverk
EAN-nr7332515414434