Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Skalljakke HH ICU HiVis Kl 3

Skalljakke
HH ICU HiVis Kl 3
Herre, Str. S, Gul/Koksgrå

5 156 kr
Farge
Størrelse
Skalljakke HH ICU HiVis Kl 3

Skalljakke HH ICU HiVis Kl 3

Herre, Str. S, Gul/Koksgrå
5 156 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 4-7 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 99 kr
Skalljakke designet for maksimal bevegelsesfrihet. Ingen skuldersømmer. Helly Tech® Performance - pustende, vind- og vanntett. Helteipet konstruksjon. Forlenget rygg. Formskåret ermer. Høy krave med børstet polyester innside og elastisk strammesnor. Synlighet Klasse 3.

Beskrivelse

Skalljakke designet for maksimal bevegelsesfrihet. Ingen skuldersømmer. Helly Tech® Performance - pustende, vind- og vanntett. Helteipet konstruksjon. Forlenget rygg. Formskåret ermer. Høy krave med børstet polyester innside og elastisk strammesnor. Synlighet Klasse 3.
YKK® glidelås i front som går helt opp i kraven, stormklaff med borrelås og trykknapp nederst på klaff. Lufting under ermene med YKK® glidelås. Hjelmtilpasset hette, fult justerbar med elastisk strammesnor i åpning og bak. To store forlommer med YKK® glidelås og klaff. Brystlomme med YKK® glidelås under stormklaff på venstre side. Innvendig lomme på venstre side i mesh med forsterket bunn. Hempe til ID-kortholder i linning foran på venstre side. Formskåret ermeavslutning med borrelåsregulering. Vindskjørt med elastisk strammesnor. Nakkehempe. 50 mm 3M™ Scotchlite™ segmentert transferrefleks på ermer, mage, rygg og skuldre.

Materiale: 100% polyester, 265 g/m2.
Standard: EN ISO 20471:2013 kl.3. Klasse 2 i størrelse S og M. EN 343:2004+A1:2007.

Høy synlighet - Klasse 1:
Klasse 1-klær er designet for miljøer med lav risiko der synlighet fortsatt er viktig, men ikke like kritisk som i høyrisikosituasjoner.
Disse plaggene har vanligvis mindre fluorescerende materiale og reflekterende striper sammenlignet med Klasse 2 og Klasse 3-klær.
Klasse 1-klær kan brukes av enkeltpersoner som jobber i innstillinger som parkeringsplasser eller innendørs fasiliteter.

Høy synlighet - Klasse 2:
Denne klassen er egnet for miljøer med moderat risiko og gir et moderat nivå av synlighet.
Klasse 2-klær inkluderer fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper, men dekket kan være mindre enn det Klasse 3-klær har.
Arbeidere i innstillinger som lageroperasjoner eller veiarbeid på saktere veier kan bruke Klasse 2 synlighetsklær.

Høy synlighet - Klasse 3:
Denne klassen tilbyr det høyeste nivået av synlighet og brukes vanligvis i situasjoner der det er høy risiko for ulykker, og der arbeidere må bli sett fra lang avstand.
Klasse 3-klær inkluderer plagg med mer omfattende fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper som dekker en større del av kroppen.
Arbeidere i miljøer med hurtig bevegende trafikk, som veiarbeidere, bruker ofte Klasse 3 synlighetsklær.

Klassifisering av synlighetsklær
Refererer til kategoriseringen av klær og bekledning basert på deres evne til å øke synligheten til enkeltpersoner i ulike miljøer, spesielt i dårlige lysforhold. Denne klassifiseringen er viktig for å sikre sikkerheten til arbeidere og enkeltpersoner som trenger å bli sett av andre, som for eksempel bygningsarbeidere, veiarbeidere, syklister og fotgjengere. Synlighetsklær er designet for å redusere risikoen for ulykker ved å gjøre enkeltpersoner mer synlige for andre, spesielt bilister.
Oppsummert er klassifiseringen av synlighetsklær basert på nivået av synlighet de gir, der høyere klasser gir bedre synlighet. Valg av riktig klasse for synlighetsklær er avgjørende for å sikre sikkerheten til enkeltpersoner som arbeider i ulike miljøer.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeHelly Hansen Workwear
Art.Nr.491724
FargeGul/Grå
StørrelseS
ForetNei
VannavvisendeJa
Klasse3
MaterialePolyester
ModellHerre
SesongHele året
SerieIcu
TypeArbeidsjakke
EAN-nr7040055114966