Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Flammebeskyttende Arbeidsjakke Fristads 4275 HiVis Kl 3 Dame
Flammebeskyttende Arbeidsjakke Fristads 4275 HiVis Kl 3 Dame

Flammebeskyttende Arbeidsjakke Fristads
4275 HiVis Kl 3 Dame
Størrelse: L

8 563 kr
Størrelse
Flammebeskyttende Arbeidsjakke Fristads 4275 HiVis Kl 3 Dame

4275 HiVis Kl 3 Dame

Størrelse: L
8 563 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 3-5 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 99 kr
Multinorm, flammehemmende, metallfri, glidelås opp i kragen, under frontklaff med skjulte trykknapper. Romslig brystlomme med innvendig D-ring, pennholder og skjulte trykknapper. Synlighet Klasse 3.
Varemerke

Beskrivelse

Multinorm, flammehemmende, metallfri, glidelås opp i kragen, under frontklaff med skjulte trykknapper. Romslig brystlomme med innvendig D-ring, pennholder og skjulte trykknapper. Synlighet Klasse 3.
Informasjon
Smuss-, olje- og vannavvisende / refleksdetalj på skuldre / frontpanelåpning med glidelås til toppen av kragen og skjult trykknapp / en brystlomme med legg, innvendig D-ring, pennholder og skjult trykknapp / en framlomme med glidelås / to framlommer med skjult trykknapp / innvendig lomme med knapp /innvendig mobillomme med borrelås og stropp til øretelefon / justerbart liv og mansjetter / reflekstape rundt ermer / forlenget rygg / metallfritt plagg

Godkjent i henhold til EN 61482-1-2 klasse 1, EN 61482-1-1 EBT: 10,5 cal/cm2 HAF: 81,4 %, EN ISO 11612 A1 B1 C1 F1, EN 1149-5, EN 13034 Type PB 6og EN ISO 20471 klasse 2

Størrelse XS-M og klasse 3 - L-3XL / vaskeritestet i henhold til ISO 15797 / OEKO-TEX-sertifisert

Materiale:
45 % modakryl, 35 % bomull, 18 % polyamid, 2 % antistatiske fibre.
Vekt : 300 g/m2
Farge: 171 Hi-Vis Gul / Marineblå
Strl: XS-3XL

Klassifisering av synlighetsklær er en systematisk inndeling av klær basert på deres evne til å forbedre synligheten til enkeltpersoner, spesielt i dårlige lysforhold. Dette er avgjørende for sikkerheten til arbeidere og personer som trenger å være synlige, som bygningsarbeidere, veiarbeidere, syklister og fotgjengere. Synlighetsklær er designet for å redusere risikoen for ulykker ved å gjøre personer mer synlige, spesielt for bilister. Klassifiseringen er basert på nivået av synlighet, der høyere klasser gir bedre synlighet, og valg av riktig klasse er avgjørende for sikkerheten til enkeltpersoner i ulike miljøer.

Klasse for synlighetsklær
Valget av klasse for synlighetsklær avhenger av de spesifikke jobbkravene og risikoen som er knyttet til arbeidsmiljøet. Arbeidsgivere og sikkerhetsforskrifter dikterer ofte hvilken klasse synlighetsklær arbeidere skal bruke for å sikre deres sikkerhet.
Det er vanligvis tre hovedklasser av synlighetsklær, som er differensiert etter nivået av synlighet de gir.

Høy synlighet - Klasse 3:
Denne klassen tilbyr det høyeste nivået av synlighet og brukes vanligvis i situasjoner der det er høy risiko for ulykker, og der arbeidere må bli sett fra lang avstand.Klasse 3-klær inkluderer plagg med mer omfattende fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper som dekker en større del av kroppen.Arbeidere i miljøer med hurtig bevegende trafikk, som veiarbeidere, bruker ofte Klasse 3 synlighetsklær.

Høy synlighet - Klasse 2:
Denne klassen er egnet for miljøer med moderat risiko og gir et moderat nivå av synlighet.
Klasse 2-klær inkluderer fluorescerende bakgrunnsmateriale og reflekterende striper, men dekket kan være mindre enn det Klasse 3-klær har.
Arbeidere i innstillinger som lageroperasjoner eller veiarbeid på saktere veier kan bruke Klasse 2 synlighetsklær.

Høy synlighet - Klasse 1:
Klasse 1-klær er designet for miljøer med lav risiko der synlighet fortsatt er viktig, men ikke like kritisk som i høyrisikosituasjoner.
Disse plaggene har vanligvis mindre fluorescerende materiale og reflekterende striper sammenlignet med Klasse 2 og Klasse 3-klær.
Klasse 1-klær kan brukes av enkeltpersoner som jobber i innstillinger som parkeringsplasser eller innendørs fasiliteter.

Egenskaper

VaremerkeFristads
Art.Nr.472436
StørrelseL
AntistatiskJa (EN 1149-5
FlammebeskyttetJa
VarmeJa EN ISO 11612
Høy SynbarhetJa
ForetNei
VannavvisendeJa
Klasse3
FargeGul/Marineblå
MaterialeBlandingsmateriale
ModellDame
SesongHele året
SerieHiVis kl.3 Dame
TypeJakke
BruksområdeArbeidstøy
EAN-nr7322302647947
Nobb51464064