21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
0
0 kr
54%

Innerdørvrider Habo A383 Svart/Krom

Pakker + kr

Tillegg + kr

Veil. Pris 588 kr

Du sparer 319 kr

269 kr

Sammenlign
Lagervare
- Leveres normalt innen 2-3 uker.
Utleveringssted
- Fraktkostnad 179 kr

Beskrivelse

Dørhåndtak med plastgrep inkludert nøkkelskilt. Utsprang 58 mm. Finnes i flere utførelser.

Les mer

Før i tiden var håndtaket bare ment for én funksjon: å åpne og lukke døren. I dag er håndtaket en del av innredningen.
Inntrykket av et rom forandres ut i fra hvilket håndtak du velger. Samtidig har flere oppdaget hvor stor forskjell det kan bli ved å bytte håndtak hjemme. De nye håndtakene blir kronen på verket ved oppussing . Uansett om du bor i et palass eller i en hytte, har HABO et håndtak som passer!

Pene dører og beslag er et tegn på en nøyaktig eier. Å holde et titalls dører i orden uten knirk og skjevheter krever en masse håndverk.

Innerdører har du ofte mange kanskje fordelt på forskjellige etasjer. I et nytt hus er det naturlig at man velger likt beslag til alle dørene i samme etasje. Men i eldre boliger, er det ikke sjelden at gjennom tiden har dukket opp ulike beslag her og der, kanskje fordi noe har gått i stykker, og at det ikke var mulig å erstatte.

To alternativer:
For å gjenopprette stilen har du to alternativ: 1 Kjøp nye beslag til alle dørene. 2. Let med stor tålmodighet i bruktbutikker med gamle materialer.

Tips:
Det kan være vanskelig å få beslag til å passe til alle dører. Særlig gamle beslag er ofte vanskelig å få til å passe på moderne dører. Forbered deg på noen timers arbeid. Et annet tips på veien gjelder de vridbare dørhåndtakene som har vært populære til og fra. De ser elegante ut, men er vanskelige for barn å vri rundt. Dette gjelder for handikappede også.

Toalettdør:
Toalettdører kan lage en del problemer da det er ikke alltid finnes låsebeslag som passer til selve dørtrykket. Dette kan minske helheten.Alle dørhåndtak leveres i sett á to stk.

Egenskaper

Varemerke Habo
Art.Nr. 13428
Farge Sort
Materiale Messing
Overflatebehandling Krom
Type Innerdørvrider
Passende Tykkelse på Dør 38-42 mm
Antall 1 stk/pakke
EAN-nr 7317900134289
Nobb 28762235

Tilbehør du kan ha behov for

Sammenlign med andre toppselgere

Her kan du sammenligne med toppselgerne i kategorien. Har du spørsmål – ta kontakt med kundeservice på 21 60 18 18, vi har åpent Mandag-fredag mellom 08 - 17!
Farge
Materiale
Overflatebehandling
Antall
269 kr
588 kr
Sort
Messing
Krom
1 stk/pakke
236 kr
295 kr
Krom
Sink
Matt Krom
-
Vis produkt
273 kr
341 kr
-
Rustfritt Stål
Rustfri
-
Vis produkt