Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Skyvedør Elfa
Vista Plain

fra6 338 kr3 169 kr/dør
mm
?
mm
?
Dører
Velg Profil
Produseres på bestilling  - Leveres normalt innen 4-6 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 1 495 kr
Skyvedør Elfa Vista er en dørmodell med veldig mange valgmuligheter. Vista plain er en slett dør uten inndelinger. Velg mellom flere naturlige treslag, melamin, glassoverflater og speil i ulike stiler. Med en smal aluminiumsprofil i hvit eller sølv.
Varemerke

Beskrivelse

Skyvedør Elfa Vista er en dørmodell med veldig mange valgmuligheter. Vista plain er en slett dør uten inndelinger. Velg mellom flere naturlige treslag, melamin, glassoverflater og speil i ulike stiler. Med en smal aluminiumsprofil i hvit eller sølv.
Skyvedør - Et smart alternativ!
Skyvedører fra Elfa kan bestilles i nesten hvilket som helst mål for at de skal passe fra gulv til tak og fra vegg til vegg.

Elfa Vista
- Minimalistiske profiler i aluminium med ett visuelt diskré uttrykk sørger for at fyllingene kommer til sin rett
- Leveres i hvit eller sølv
- Velg mellom 33 stk ulike fyllinger, alt fra enkel hvit melamin til eksklusive fyllinger i glass
- Design disse som du vil, velg fylling på hver dør unikt eller samme på alle
- Legg til softclosing, for mer eksklusiv følelse

En skyvedørsløsning fra Elfa passer på mange ulike plasser i hjemmet. Soverum, hall, vaskerom - Mulighetene er uendelige. Du bestemmer hvordan du vil at dine skyvedører skal se ut for å passe hjemme hos deg.
Skyvedører behøver ingen ekstra plass i rommet for å åpnes og passer derfor ekstra bra der det er trangt om plassen. De gir deg også mer overflate å møblere på. Regn med en minimumsdybde på 675 mm for å få plass med både skyvedører og innredning.

Skyvedørene leveres alltid komplette med tak- og gulvskinne og er enkle å montere. Små justeringer gjøres gjennom å stille inn hjulene. Et tips om du har ett vakkert gulv du ikke vil skru i eller om du har gulvvarme, er å feste gulvskinnen med dobbelsidig tape.
Gulv- og takskinne i aluminium. Den tosporede takskinnen er 100 mm dyp og gulvskinnen er 60 mm hvilket bør tas i betraktning når man planlegger garderobens dybde. Takskinne i valgt profilfarge og gulvskinne i sølv.

Obs! Om du skal bestille 3 stk skyvedører kan du trenge en 3-spors tak- og gulvskinne (2+1 spor), det kan velges som et tilvalg. Integrert LED-belysning finnes også som et tilvalg. Kontakt da våre selgere på telefon 21 60 18 18 for å få hjelp med dette.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeElfa
Art.Nr.VistaE
Bredde613, 765, 918, 1068, 1223 mm
Fylling 20
Maks Høyde2669 mm
SerieVista
TypeMåltilpasset