Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Reolramme Dolle Stål Maxx M

Reolramme Dolle
Stål Maxx M

fra 239 kr
Velg Farge
Lagervare  - Leveres normalt innen 3-4 uker.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 395 kr
Design ditt eget Maxx hyllesystem med Dolles Reolramme i Stål. Reolrammen er laget av kraftig pulverlakkert stål og kan brukes til å fritt designe din helt egen hyllekonstruksjon.
Varemerke

Beskrivelse

Design ditt eget Maxx hyllesystem med Dolles Reolramme i Stål. Reolrammen er laget av kraftig pulverlakkert stål og kan brukes til å fritt designe din helt egen hyllekonstruksjon.
Reolramme i stål for Maxx system
Rammen måler 328x326x30 mm og innvendige hyllemål i rommene er: 54,2x32,8x32,8 cm. Antall hyllerammer bestemmes av hvordan du vil at hyllekonstruksjonen din skal se ut. Dette betyr at dersom du ønsker et hyllesystem bestående av 4 horisontale rom og 3 vertikale rom (totalt 12 rom) så må det brukes 15 reolrammer. I tillegg til hyller og reolrammer må du også bruke 2 hyllekoblinger pr hylle og 4 skruer pr reolramme. Hyllekoblingene og skruene kommer i Monteringssett Dolle Maxxfix for Reolramme Stål, og en pakke inneholder 7 hyllekoblinger og 18 skruer. Nivelleringsføtter kan også kjøpes for å kompensere for ujevne gulv.

Design ditt eget hyllesystem med Maxx
Maxx-systemet er den perfekte kombinasjonen av design og funksjon, og det smarte med systemet er at du fritt kan designe ditt helt eget hyllesystem. Antall plasser i både høyde og bredde bestemmer du selv, og du kan også fritt kombinere dine hyller med Dolles reolrammer i enten tre eller stål. Med andre ord er både konstruksjon og design av reolsystemet ditt helt opp til deg, og mulighetene er uendelige. Bruk hyllesystemet som romdeler, som klassisk bokhylle på barnerommet eller som stilig utstillingsområde i stua. Mulighetene er mange og bokhyllen rommer alt fra pyntegjenstander og bøker til funksjonelle oppbevaringsbokser.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeDolle
Art.Nr.3100459-9300D
MaterialeTre
SerieMaxx
TypeHyllesystem
Høyde30 mm
Lengde326 mm
Bredde328 mm
FargeSort, Stengrå