Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Servantskap Hafa Go 2x2 Skuffer Eik med Servant

Servantskap Hafa
Go 2x2 Skuffer Eik med Servant

fra20 128 kr

utvalgte på

Kampanje

Velg Farge
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad 499 kr

Førpris er laveste pris siste 30 dager før kampanjestart.

Hafa Go servantskap med porselenservant er praktiske og stilrene baderomsmøbler med glatte fronter, og gir deg muligheten til å sette din egen stil ved å supplere med noen av våre håndtak. Mykt-lukkende skuffer med fullt uttrekk gir god oversikt over innholdet.
Varemerke

Beskrivelse

Hafa Go servantskap med porselenservant er praktiske og stilrene baderomsmøbler med glatte fronter, og gir deg muligheten til å sette din egen stil ved å supplere med noen av våre håndtak. Mykt-lukkende skuffer med fullt uttrekk gir god oversikt over innholdet.
Hafa Go baderomsskap kommer i flere ulike størrelser og farger, enten med en matt lakkert overflate eller en overflate av matt lakkert eikefinér. Baderomsskapet er ferdigmontert og enkelt å installere med veggskinne og justerbare opphengsbeslag, samt plass for både vegg- og gulvavløp. Servanten har overløpssikring og romslige avlastningsflater. Kjøp til håndtak, blandebatteri, bunnventil, vannlås og stikkontakt.

Rengjøring
For at møbelet ditt skal holde seg i god stand lenge, er det viktig at du tar vare på det. Våre møbler er laget av materialer som er godt fuktbestandige, men de bør likevel ikke utsettes for mye vann. Tørk alltid av vann som havner på møbelet. Rengjøring av våre møbler er enklest med en fuktig klut med eventuelt litt vanlig miljøvennlig rengjøringsmiddel. Du bør unngå rengjøringsmidler og produkter som inneholder slipemidler, syrer, ammoniakk, aceton eller andre kjemikalier (slik som skurepulver, hårspray, hårfarge, bleknings-, hårfjernings- og neglelakkfjerningsmidler osv.). Skulle noe av det ovennevnte havne på møbelet, bør dette umiddelbart fjernes for å unngå skader. Unngå skarpe verktøy i nærheten av møbelet som kan skade overflatebehandlingen.

En liten men viktig detalj
Et velutstyrt baderom skal gi en følelse av kvalitet og trygghet. Hos Hafa er våre produkter laget av materialer og komponenter av høyeste kvalitet. Derfor tilbyr vi alltid 5 års garanti på alle våre baderomsprodukter. Dette er en ekstra trygghet for våre kunder.Läs mer

Dokument

Egenskaper

VaremerkeHafa
Art.Nr.1580476H
SerieGo
FargeLys Eik, Mørk Eik
Bredde1210 mm
Høyde480 mm
Dybde465 mm
ServantDobbel
Materiale ServantPorselen
Farge ServantHvit
OverflateMatt
BelysningNei
HåndtakNei
BlandebatteriNei
StrømuttakNei
TypeServantskap
UtseendeMatt
BunnventilNei
OverflatebehandlingLakkert
Farge RammeLakkert
Farge Front og SideMatt lakk
RammeSponplate
FrontMDF
Garanti25 år
MaterialeSponplate/MDF/Porselen
SkuffJa