Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Dusjkrok Beslag Design Base

Dusjkrok Beslag Design
Base

fra89 kr
Velg Farge
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fraktkostnad 179 kr
Dusjkrok Base er en smekker detalj som hjelper til med å skape orden og redusere kaos på badet. Med den selvklebende baksiden er det enkelt å feste den på veggen uten å bore hull i veggen.
Varemerke

Beskrivelse

Dusjkrok Base er en smekker detalj som hjelper til med å skape orden og redusere kaos på badet. Med den selvklebende baksiden er det enkelt å feste den på veggen uten å bore hull i veggen.
Denne allsidige knaggen er ideell for plassering i dusjen for å organisere barberhøvler,kluter, dusjnal, fotfiler og mer. Den veggmonterte holderen passer forskjellige barberhøvler og fungerer også som en krok for håndklær eller andre gjenstander. Beslag Designs tilbyr denne praktiske løsningen i tre utførelser: børstet rustfritt stål, polert krom eller matt sort, og gir orden og stil til dusjen din.

Trinn for trinn - Montering av 3M-produkter
1. Velg en jevn overflate for montering og bestem plas¬seringen av produktet. Merk opp for å sikre en rett og symmetrisk plassering.
2. Rengjør underlaget grundig slik at det er fritt for fett og smuss, og la det tørke. Gjerne bruk vår rengjøringsserviett for å effektivt fjerne smuss og fett, slik at du får et best mulig festeområde for 3M-produktene. For å fjerne eventuell kalk, fugemasse osv. kan andre rengjøringsmidler tilpasset for overflaten være nødvendig. Unngå rengjøringsmidler som inneholder olje. Hvis du er usikker på underlaget, bør du kontakte en fagperson.
3. Fjern beskyttelsesfilmen ved å forsiktig trekke den av produktets baksiden.
4. Påfør produktet ved å trykke det mot underlaget i 10 sekunder.
5. La limet herde i 24 timer før produktet belastes for optimal vedheft.

Ikke egnet for ujevne områder eller over fuger
Festes på holdbare glatte overflater som for eksempel fliser, lakkerte eller finerbehandlede materialer, osv. Det er ikke egnet å feste produktene på ujevne overflater der teipen ikke får full kontakt, eller overflater som kan bevege seg, som for eksempel våtromstapet. Ved nylig flislagte vegger er det viktig at overflaten er grundig rengjort slik at det ikke er fugemasse igjen i monteringsområdet. Vi anbefaler ikke å feste produktene over en fuge, da de individuelle flisene kan ha ulike vinkler eller nivåer. Ved usikkerhet bør du ta kontakt med en fagperson.

Egenskaper

VaremerkeBeslag Design
Art.Nr.606076-21B
FargeBurstet Rustfri, Matt Sort, Polert Krom
Bredde45 mm
MaterialeRustfritt Stål
SerieBase
TypeDusjkrok
Dybde25 mm
Høyde57 mm