Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Dusjforheng

Filter

172kr
269kr

habo

(1)

sealskin

(9)

Kun hurtig levering

(5)

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

Vi har et billig dusjforheng til badet i fine farger og i god kvalitet. Dusjforheng kan du bruke når det ikke finnes en skillevegg mot resten av badet i en åpen dusj. Bruker du dusjforheng slipper du å tørke opp unødvendig vann og vannet blir ledet mot sluken. Slik sparer du tid og krefter på å samle opp vann hver gang noen bruker dusjen. Dusjforheng finnes i mange størrelser og variasjoner, men de mest vanlige er dusjforheng laget av plast eller vinyl. Dette er vannavstøtende produkter, som gjør at du slipper å vaske dem alt for ofte. Neste gang du skal bruke dusjen er det tørt på badet.

Fordeler med et dusjforheng

Vi bruker dusjforheng for å slippe den unødvendige jobben med å tørke opp vann etter at vi har dusjet. Alternativet er å få installert et lukket dusjkabinett, men det koster mye penger og passer ikke alle bad på grunn av plassmangel. Et dusjforheng er en enkel oppgave å installere og du kan ta det ned igjen etter behov hvis du for eksempel vil vaske det. Dusjforheng tar liten plass og kan enkelt skyves til den ene eller andre siden av stangen som holder det oppe, slik at det står usjenert til når du ikke bruker dusjen. Mange velger også å holde dusjen lukket ved hjelp av dusjforhenget. Et dusjforheng behøver ikke å koste mye penger. Du kan finne billig dusjforheng med fine farger og mønstre hos oss. Spare i tillegg noen kroner på det.

Spar tid og penger med dusjforheng

Kjøp ditt dusjforheng online. Gjør det lett å velge riktige farger, størrelse og stil til badet ditt. Er du på farten kan du bestille dusjforheng og få det tilsendt med posten. Da har du produktet i hendene i løpet av få dager. Trenger du hjelp med bestillingen kan du kontakte oss og vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å ta riktig valg!