Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
NH-Ventil Nordhem Manuell Classic

NH-Ventil Nordhem
Manuell Classic

fra2 190 kr

Prispresset

Delbetal fra 101 kr/mnd
Velg CC-mål
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Utleveringssted -
 
Fri frakt!
Ønsker du å koble din Håndkletørker til det sentrale vannbårne varmeanlegget, må du supplere med enten en NH-ventil eller et ventilsett. NH-ventilen er pent designet for å tilpasse Håndkletørkeren til en helhet.
Varemerke

Beskrivelse

Ønsker du å koble din Håndkletørker til det sentrale vannbårne varmeanlegget, må du supplere med enten en NH-ventil eller et ventilsett. NH-ventilen er pent designet for å tilpasse Håndkletørkeren til en helhet.
Velg mellom en manuell ventil med håndratt for trinnløs varmeregulering eller en termostatventil som føler rommets temperatur. Den manuelle ventilen er tilgjengelig i to versjoner. Den rette modellen er ideell når man skal erstatte et eksisterende element med en håndklestang (siden rørene vanligvis kommer nedenfra med en avstand på 40 mm). Denne modellen kan plasseres på alle sider da den er vendbar. Den vinklede modellen brukes når du ønsker en skjult forbindelse med rør som kommer ut av veggen bak tørketrommelen. Tilgjengelig i to design; venstre eller høyre avhengig av hvilken side du vil plassere ventilen.

Uansett om varmesystemet i huset ditt er ett- eller to-rørs system*, fungerer NH-ventilen like bra. Den flotteste forbindelsen får man ifølge mange ved å bruke matchende ventilsett. Et ventilsett består av et tilløp og et utløp og de er koblet sammen på hver side av de vertikale rørene til håndkletørkeren. Velg mellom manuell regulering eller termostat. Det man bør være oppmerksom på er at ventilsettet kun fungerer i to-rørs systemer*, så det er viktig å sjekke dette før montering.

Egenskaper

VaremerkeNordhem
Art.Nr.NK1XN
FargeKrom
Bredde141 mm
Høyde70 mm
Dybde56 mm
SerieNH-Ventil
Lengde430 mm
MaterialeMessing
TypeVentil
CC-mål40, 60 mm