Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten
Superdassen Sunwind Med Løse Beholdere Uten Strøm

Superdassen Sunwind
Med Løse Beholdere Uten Strøm

16 145 kr

Prispresset

Superdassen Sunwind Med Løse Beholdere Uten Strøm

Med Løse Beholdere Uten Strøm

16 145 kr
Lagervare  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
Hjemlevering -
 
Fraktkostnad beregnes i handlekurven.
Superdassen egner seg og kan monteres på alle hytter uten strøm. Det eneste kravet er tilstrekkelig høyde under gulvet – 65 cm. Det er enkelt å bytte beholderne hvor avfallet komposteres.
Varemerke

Beskrivelse

Superdassen egner seg og kan monteres på alle hytter uten strøm. Det eneste kravet er tilstrekkelig høyde under gulvet – 65 cm. Det er enkelt å bytte beholderne hvor avfallet komposteres.
Produktinformasjon
- Svært driftsikker
- Ingen kapasitetsbegrensning br>- Enkel å tømme
- Luktfri
Lang oppholdstid
Fordelen med Superdassen er at avfallet får lang tid til å kompostere. Dette er med på å sikre at sluttproduktet er en fin og luktfri kvalitetskompost som ikke gir ubehag ved tømming.

Kompostering
I Superdassen bruker man sanitærbark, dette sikrer at man får luft i komposten og holder på fuktigheten, nødvendige faktorer for å få en god kompostering.

Levering
Superdassen leveres med 5 løse beholdere under gulv, ventilasjon, takhatt og stuss for drenering av overskuddsvæske. NB! Vifteløsning og toalettstol selges separat.

Enkel montering
Toalettet monteres med toalettstol inne. Beholderen plasseres under gulvet. Tømmeluken på beholderen må være tilgjengelig fra utsiden. Minimum høyde under gulv: 65 cm. Hull i gulvet: Ø = 200 mm.

Løse beholdere
Superdassen leveres fem med løse beholdere. Hver av beholderne har en kapasitet på 50 liter, som tilsvarer ca.100 persondøgn. En av fordelene med Superdassens løse beholdere er den enkle måten disse tømmes: når alle 5 beholderne i toalettet er fulle tømmer du kompost ut av den som har stått lengst. Dersom du har en hytte med mye besøk en det enkelt å utvide kapasiteten på toalettet ved å supplere med flere beholdere. På fjellhytter med mye besøk vil dette toalettalternativet være å foretrekke, siden kompostering trenger noe lengre tid i kalde områder.


- Løse beholdere gir ingen kapasitetsbegrensning
- Velegnet i kaldt klima
- Tømmes for luktfri kompost
- Sort beholder gir høyere temperatur i sola, noe som gir raskere kompostering

Montering av Superdassen
Superdassen med løse kammer monteres med toalettstolen inne i toalettrommet og en beholder under gulvet. Kompostbeholderen plasseres på et plant underlag under hytta. Den tømmes og dreies via tømmeluken på siden av kompostbeholderen. Dreiemekanismen er utviklet for å gjøre det enkelt å snurre beholderen rundt.
Fra toalettstolen går det et nedføringsrør gjennom gulvet og ned på toppen av kompostbeholderen. Lufterøret må monteres over mønet. Lufterør (Diam./Lengde i mm): 110/3000. Takgjennomføringsrør (Diam./Lengde i mm): 110/2500. Nedføringsrør fra toalettstol (Diam./Lengde i mm): 200/1000. Drenslange (Diam./Lengde i mm): 32, 1 x 1000/2 x 2000.

Dokument

Egenskaper

VaremerkeSunwind
Art.Nr.700004
FargeSort
Bredde1230 mm
Høyde640 mm
DesignUten Strøm
MaterialePolyetylen
ToalettseteNei
Vekt45 kg
TypeBiotoalett
Diameter1230 cm
Diameter1230 mm
Høyde64 cm
Lengde1230 mm
EAN-nr7028647000040
Nobb26144709