21 60 18 18Telefontid 09:00-16:00
TopBar_StoresTitleTopBar_StoresSubTitle
Sammenlign (0)
  0
  0 kr

  Ved å fortsette å bruke nettsiden uten å endre dine browserinnstillinger godkjenner du att vi bruker cookies. Les mer her.

  Når du bruker nettsiden og våre tjenester kommer vi også til å behandle dine personopplysninger i samsvar med vår personvernpolicy.

  12% Rabatt

  Modulskorstein Harvia Komplett

  Pakker + kr

  Tillegg + kr

  Veil. Pris 9 995 kr

  Du sparer 1 200 kr

  8 795 kr

  Delbetal fra 404 kr/mnd

  Sammenlign
  Lagervare
  - Leveres normalt innen 5-10 hverdager.
  Hjemlevering
  - (fraktkostnad: beregnes i handlekurven)

  Beskrivelse

  OBS! Dette produktet kan KUN kjøpes sammen med badstuovner og badstudører fra Harvia.
  Komplett pakke inneholder 1,5 meter isolert stålpipe m/pipehatt, regnkrage, takgjennomføring og ett 1 meter langt uisolert røykrør. Harvias stålpiper er enkle å montere og tåler store temperatursvingninger. Utførelsen i rustfritt stål gjør at produktet beholder sitt utseende i år etter år. Stålpipens monteringshøyde kan være opptil 5 meter. Stålpipens ytre diameter er 220 mm, røykrørets diameter er 115 mm. Sikkerhetsavstand til brennbart materiale er 100 mm. Harvias stålpiper er CE-godkjent, noe som gjør at pipene innfrir alle internasjonale krav til brannsikkerhet. Også godkjent for ildsteder i andre oppholdsrom. Trenger man lenger pipe kjøpes ekstra lengder etter behov.

  Les mer
  Generelle regler for montering av stålpipen:
  - Stålpipens diameter er 220 mm. Det ytre skallet er laget av 0,5 mm tykt rustfritt stål. Det indre røret har en diameter på 115 mm og er laget av 0,7 mm tykt rustfritt stål.
  - Stålpipens maksimale lengde er fem meter og den frittstående delens (f.eks. over taket) høyeste tillatte lengde er to meter.
  - Stålpipen må installeres oppreist.
  - Sikkerhetsavstanden mellom brennbart materiale og stålpipens utside bør være minimum 100 mm.
  - Hvis du benytter en uisolert forbindelse på begynnelsen av pipen, øker kravet til sikkerhetsavstand til 500 mm til brennbart materiale.
  - Det isolerte røret må være synlig på innsiden i en avstand på 430 mm.
  - Hvis skorsteinen er benyttet på en ovn med en varmtvannsbereder pipemodell, bør en del av det indre røret beskyttes av et varmebeskyttende rør.
  - Skorsteinen må ikke kapsles inn.

  OBS! Kun for vertikal montering, rett opp.

  Egenskaper

  Varemerke Harvia
  Art.Nr. 675299
  Nobb 30495816
  Ean 6417659002752

  Tilbehør du kan ha behov for