Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Benders | Byggeprodukter av kvalitet

Benders leverer byggeprodukter og andre varer av kvalitet som tåler selv de tøffeste utendørsforhold. På bygghjemme.no får du kjøpt billige produkter på nett fra denne leverandøren, som gir kunder lang garanti på varene sine. Benders' høye kvalitet varer i år etter år, og vi er begeistret for produktene leverandøren tilbyr.

Du har sett alle 2 produkter

Benders har erfaring fra bransjen som strekker seg helt tilbake til 1960. Med en møne- og valmtettingsrull får du perfekt tetting mellom takstein/ståltakplater og møne, og ventilasjon sikres. En stålbøyle for snøsikring forhindrer skader på taksteinen som befinner seg nederst mot rennen. Mange produkter fra Benders fås i ulike farger.

Garanti og førsteklasses kvalitet

Når det kommer til snø- og taksikring kan Benders anbefales på det varmeste. De gir 10 års materialgaranti på egenproduserte produkter, samt 30 års takgaranti på frostbestandighet, vanntetthet og bruddstyrke. Ved hjelp av oss på bygghjemme.no får du deres kvalitetsprodukter av de beste materialer levert gjennom rask og trygg e-handel.

Dersom du skal bytte tak kan du benytte deg av Benders' takberegningsprogram du finner på hjemmesiden deres. Gjennom programmet regner du ut eget forbruk av takstein, slik at du vet hva du trenger. Ellers er vi også klare til å hjelpe deg med spørsmål om produktene. Nøl ikke med å gi oss en lyd!