Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

By Rydéns

By Rydéns – belysning til hus og hytte

Er du på utkikk etter stilfull, funksjonell og rimelig belysning til hjemmet, hytta eller arbeidsplassen? En By Rydéns lampe kan være akkurat det du trenger, og hos oss i Bygghjemme.no finner du et bredt utvalg By Rydéns lamper, på nett til en rimelig penge. Sjekk ut sortimentet i vår nettbutikk, og finn din favoritt.

Filter

183kr
4279kr
183
183
4279
4279

Innebelysning

(24)

Lamper

(26)

Taklampe

(12)

Bordlampe

(4)

Vegglampe

(4)

Gulvlampe

(3)

Plafond

(2)

Sengelampe

(1)

Spotlight

(5)

Takspot

(3)

Spottskinne

(1)

Veggspot

(1)

Lyskilder

(5)

Dekorasjonspærer

(5)

Utebelysning

(2)

Utelamper

(1)

Taklampe utendørs

(1)

Amadeus

(2)

Bazar

(1)

Bellissimo

(1)

Captain

(1)

Colby

(2)

Correct

(4)

Filament

(5)

Flake

(1)

Hermine

(4)

Hoop

(1)

Maison

(2)

Omega

(1)

Row

(1)

Seagrass

(1)

Spindelon

(1)

Yankton

(1)

Sortere

29 Produkter

Du har sett alle 29 produkter

By Rydéns lamper med fokus på kvalitet og design

Det svenske varemerket By Rydéns har lang erfaring innen lamper og belysning, og de tilbyr belysning av høy kvalitet for ethvert rom og hjem. Varemerket er særlig kjent for å skape vakre lamper med inspirasjon i verdens mange kulturer, stilarter og trender. Du finner et stort utvalg lamper hos oss, blant annet By Rydéns Bellissimo.

Lampene fra By Rydéns kommer i en rekke ulike former og fasonger, og dessuten i ulike farger, størrelser og med varierende tekstur. I dag selger By Rydéns lamper til store deler av verden, og blant annet gjennom By Rydéns Norge har Norge i likhet med resten av Skandinavia blitt et selvsagt marked for varemerket.

Lamper tilpasset deg og dine behov

Som forbruker kan du enkelt finne By Rydéns lamper tilpasset bruk og behov, og hos oss i Bygghjemme.no finner du de enkelt til en rimelig pris på nett. Vårt sortiment inneholder en rekke kvalitetssikrede produkter, blant annet produktet By Rydéns vegglampe, som i likhet med de andre produktene tilfredsstiller ethvert behov innen belysning.

Et annet enkeltprodukt i vårt sortiment er By Rydéns gulvlampe, et ypperlig produkt dersom du ønsker at selve belysningen skal ta plass i stua og integreres blant dine møbler og interiør. God belysning kan skape stemning, dybde og energi i et rom, og med By Rydéns lamper er du sikret nettopp det og selvsagt god belysning.