Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Cinderella | Toalett og WC til hjem og hytte

Hytten er et supert sted å være når du ønsker å slappe av og komme deg bort fra den travle hverdagen. Men selv om du er på hytten bør du ha nødvendige fasiliteter tilgjengelig, og da er et forbrenningstoalett et perfekt alternativ. Hos oss på Bygghjemme.no finner du et utvalg billige Cinderella-toalett på nett.

Filter

278kr
36516kr

Toalett og WC

(12)

Tilbehør toalett og WC

(7)

Forbrenningstoalett

(3)

Biotoalett og fritidstoalett

(2)

Hytteprodukter

(3)

Sortere

10 Produkter

Du har sett alle 10 produkter

Vanlige spørsmål om

Hvordan fungerer Cinderella forbrenningstoalett?
Hvor lang tid tar forbrenningsprosessen til Cinderella forbrenningstoalett?
Hvorfor bør jeg kjøpe et Cinderella forbrenningstoalett?

Cinderella forbrenningstoalett

Et toalett fra Cinderella er enkelt å bruke og er beregnet for innendørs bruk. Det kreves ingen vanntilkobling eller avløp, bare tilgang på lufterør og jordet strømuttak. Toalettet er moderne og passer inn på de fleste bad. Det er luktfritt og har stor kapasitet: Mengden aske som produseres holdes relativt lav.

Sørg for å ha toalettposer tilgjengelig. Når lokket er lagt ned aktiverer du forbrenningen ved et enkelt trykk. Prosessen bruker tid ut fra mengden som forbrennes, og noen modeller bruker fra 30–180 minutter. Du kan bruke toalettet selv om forbrenningen er aktiv. Cinderella vil selv indikere når forbrenningen er ferdig og om beholderen må tømmes.

Fordeler ved Cinderella

Cinderella blir ofte brukt som hyttetoalett fordi hytter gjerne mangler egne innlagte vannrør og kloakk. Derfor er Cinderella et billig, miljøvennlig og hygienisk alternativ som er lett å montere og som ikke krever renovering av badet. Det finnes flere modeller som du kan vurdere ut fra hvilket behov du har.

Vi har også tilleggsprodukter til toalett i vår nettbutikk, som toalettposer, fotskammel og vedlikeholdsprodukter. Det er anbefalt at toalettet vedlikeholdes minst én gang i året. Dette er et kvalitetsprodukt som er markedsledende innen sin kategori. Norskproduserte Cinderella er effektivt, diskré og rimelig, og du finner det online hos oss på Bygghjemme.no.