Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Debel | Innsynsbeskyttelse

Her på Bygghjemme.no er vi opptatt av å tilby alt du trenger til boligen din. Derfor har vi også produkter fra Debel, et dansk firma som produserer markiser, gardiner og baderomstilbehør av høy kvalitet. Vi har ulike serier fra produsenten, så du kan velge en Debel plissegardin, en rullegardin eller lamellgardiner etter eget ønske.

Filter

156kr
1575kr

Innsynsbeskyttelse vindu

(11)

Plisségardiner

(5)

Rullegardiner

(4)

Persienner

(1)

Lamellgardiner

(1)

Solskjerming vindu

(11)

Cosmos

(1)

Dubai

(1)

Flex

(1)

Line

(1)

London

(1)

Touch

(2)

Twist

(1)

Uni

(2)

Zig Zag

(1)

Sortere

11 Produkter

Du har sett alle 11 produkter

Vanlige spørsmål om

Kan jeg montere tilpassede plisegardiner til store vindusflater?
Hvordan kan jeg rengjøre plisegardiner?
Hvor kan jeg montere lamellgardiner?

Mange typer gardiner fra Debel online

Sortimentet fra Debel inneholder mange typer gardiner og produkter for skjerming av innsyn og lys. Du finner for eksempel plisségardiner, rullegardiner, lamellgardiner og persienner i utvalget vårt. Vil du bestille produkter fra Debel til en god pris på nett, kan det lønne seg å handle hos Bygghjemme.no. Hos oss får du alltid gode priser online.

Trenger du for eksempel en lystett rullegardin til barnerommet eller soverommet, kan du velge mellom ulike størrelser. Hvis den er litt for lang for vinduet, kan flere av modellene også avkortes for å tilpasses. Med praktisk kjedetrekk blir rullegardinen enkel å betjene. Sjekk sortimentet vårt for å se hvilke farger du kan velge mellom.

Pen skjerming med plissé, lamell eller persienner

Vil du ha stilren skjerming for innsyn og sol, kan du med fordel velge Debel lameller som kan brukes i både stuen og andre rom i huset. På kjøkkenet eller badet kan det være fint med plisségardiner eller persienner. De er enkle å justere slik at du kan se ut og samtidig hindre innsyn.

Åå nettsidene vår er det enkelt å sammenligne de ulike produktene fra Debel. Vil du kanskje ha persienner med snortrekk eller dreiestang, eller passer en plisségardin bedre til vinduet ditt? Når du har funnet den gardinen du foretrekker, er det raskt og enkelt å bestille Debel online i vår nettbutikk.