Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Flymo | Hageutstyr på nett

Filter

Sortere

0 Produkter

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Merkevaren Flymo leverer blant annet lettvekts elektriske gressklippere som «svever» på sin egen luftpute. Dette gjør den lett å styre i alle retninger, noe som gjør det lettere og mer effektivt for deg å klippe plenen din. Du finner Flymo-produkter hos bygghjemme.no!

Gressklipperens lave vekt gjør den også lett å løfte, noe som tillater enkel lagring når den ikke er i bruk. Den har også et sammenleggbart håndtak som gjør at den tar mindre plass når du setter den vekk etter bruk.

Effektivitet i fokus

En annen fordel med Flymo, er at gressklipperne har et system for å samle opp og kompaktere gresset du klipper i en oppsamlingsboks som er enkel å tømme. Slik reduserer du antallet ganger du trenger å stoppe for å tømme den.

I tillegg til et slitesterkt kutteblad, har Flymo også et oppheng for strømkabel som gjør det lett å kontrollere hvor mye kabel du har ute mens du klipper gresset ditt. Modellene passer til bruk i middels store til store hager.