Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Gerard | Takplater og tilbehør til tak

Et godt hjem må ha et tett og robust tak. Hos oss på Bygghjemme.no er vi opptatt av kvalitet og pris. Vi har det du trenger for å legge billige og solide takplater, fordi livet er for kort til at du skal bekymre deg for taket i en travel hverdag.

Filter

48kr
7422kr

Takplater

(23)

Tilbehør takplater

(22)

Takpanner

(1)

Sortere

23 Produkter

Du har sett alle 23 produkter

Vanlige spørsmål om

Hvordan fungerer innfesting av Gerard takplater?
Hva er fordelen med kvaliteten på Gerard takplater?

Prisgunstig tak fra Gerard online

Et solid hus må ha gode veggbeslag, og Gerard har smarte løsninger til en god pris. Veggbeslaget fører regnvann bort fra områder der det kan trenge inn under taket og skape store skader. Kontakt vår kundservice för å få kvalitetsråd om veggbeslag som passer ditt hus og din lommebok.

Med Gerard takpanne skrue av stål vet du at du får høy kvalitet som står seg godt og tåler vær og vind. Du kan velge mellom granulert takpanne med ru overflate eller vår høyblanke variant. Dette er et rimelig produkt som kombinerer kvalitet og er tilpasset nordisk stil. Bruk produsentens skrue til innfesting av taksteinsplater.

Et tak som møter alle krav

Et møne er selve kronen på verket. Sett preg på huset ditt ved å velge det mønet som passer best for deg. Hos Bygghjemme.no kan du velge blant forskjellige stiler og diverse prisklasser. Enten du vil ha et møne i moderne sink, klassisk betong eller naturstein, har vi et godt utvalg.

Taket har mange funksjoner. Det er husets himmel og husets skall. Du skal leve under taket til hverdags og fest og alltid være trygg for at regnet ikke slipper inn, at råte holdes ute og at taket står når nordavinden blåer fra alla kanter. Ring eller send oss en epost for en trivelig prat om tak.