21 60 18 18Telefontid 08:00-17:00
0
0 kr

Gustavsberg | Produkter til ditt baderom

Hvis du ser etter kjøkken- eller baderomsprodukter, har du kommet til riktig sted. Her på Bygghjemme.no kan du for eksempel kjøpe Gustavsberg vegghengt toalett, blandebatteri til kjøkkenet med mer. Gustavsberg leverer stilrene produkter til bad og kjøkken til meget gode priser, og det er enkelt å bestille dem online her hos oss.

Gustavsberg for stilfulle kjøkken

Mange ønsker seg et kjøkken med et stilfullt og gjennomført design, uten at det skal koste mer enn det smaker. Her kommer Gustavsbergs kjøkkenkran til sin rett. Her får du en kran med justeringsmuligheter, energisparefunksjon og et tidløst design. At prisen også er rimelig, er selvfølgelig et ekstra pluss.

Et kjøkkenbatteri bør fortrinnsvis være enkelt i bruk, og det får du med en Gustavsberg kjøkkenkran. Etthåndsgrep og enkel temperaturregulering gjør den praktisk og funksjonell, og det enkle, men samtidig stilige designet gjør at den passer på de fleste kjøkken. Bestill en Gustavsberg kjøkkenkran hos Bygghjemme.no, så får du den tilsendt rett hjem.

Praktisk og flott bad med Gustavsberg

Gustavsberg fører også produkter for baderom, og her hos oss har vi blant annet Gustavsberg toalett som kan stå på gulvet eller henges på veggen. Vil du ha et toalett som gjør det enkelt å holde gulvet rent, kan det være et vegghengt toalett som passer best for deg. Toalettsete følger med i pakken.

Eventuelt kan du bestille Gustavsberg gulvstående toalett dersom du vil ha mest mulig praktisk installasjon. Designet og porselenet på toalettet gjør det like enkelt å rengjøre som en vegghengt modell. Du kan enkelt kjøpe toalett fra Gustavsberg rimelig i vår nettbutikk, og varene du har bestilt, fraktes trygt og komfortabelt hjem til deg.

Filter

Viser 0 av 0 produkter

Fant dessverre ingen produkter som passet til ditt valg