Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert 
Finansiell stabilitet:
Ok 
Kundeklager:
Ingen klager 

» Se hele rapporten

Ifö | VVS-produkter med høy kvalitet

Filter

Sortere

0 Produkter

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Ifö er et ledende selskap i Skandinavia når det kommer til VVS-produkter (varme-, ventilasjons-, og sanitærteknikk). Innen dette er det baderom som står i fokus. I Ifös produksjonsanlegg produseres det kvalitetsrike sanitærporselet leverandøren benytter seg av, og hos oss på bygghjemme.no kan du kjøpe gode Ifö produkter på nett til en billig penge.

Når inspirerende baderom står på agendaen, kan Ifö hjelpe deg langt på vei. Badet er et av de viktigste rommene i et hjem, og det blir et triveligere sted å være når det er utsmykket med produkter av høy kvalitet, fin estetikk og som får ekstra glans når solen skinner.

En anerkjent leverandør

Ifö er godt likt av kunder og eksperter på baderomsprodukter – inkludert oss. Når du vet hva du vil ha er det bare å bestille, så tar vi oss av den trygge e-handelen. Vi er svært begeistret for Ifö, ettersom alt de leverer holder mål og er laget av robuste materialer.

Gjennom oss får du god kvalitet billig, noe som er like viktig for oss som for deg. Ifö er en del av Geberit Group, som vi her på bygghjemme.no også vil anbefale. Når gode baderomsprodukter fås til en billig penge, er du ikke langt unna å ha et baderom som vil vare i mange år.