Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Filter

Sortere

0 Produkter

Her var det dessverre veldig tomt! Prøv å endre filtrene dine ovenfor, eller kontakt vår support, så kan vi forhåpentligvis hjelpe deg med å finne den rette!

Kjøp en matavfallskvern på nett ida, og spar både penger og tid. Med InSinkErator på kjøkkenet kan du kverne all slags matavfall, også bein. Matavfallet blir kvernet 1–3 ganger, avhengig av modell, og reduserer således husholdningens avfallsmengde. Ikke bare sparer du miljøet, men InSinkErator gjør også matlaging og dertil rengjøring enklere for deg.

Rimelig avfallskvern på Bygghjemme.no

Den amerikanske produsenten InSinkErator er verdens største produsent av avfallskverner, og garanterer topp kvalitet med materiale av rustfritt stål. Matavfallskvernen er også svært stillegående og sikker i bruk, med en vakuumbryter for å skru av og på. Vi har flere modeller å velge mellom for deg som ønsker en avfallskvern på kjøkkenet.

Våre modeller er alle utstyrt med et romslig kvernekammer, slik at du ikke trenger å tømme det så ofte. Avfallskvernene passer til alle vasker med 3 ½” ventil, som er standard størrelse på de fleste vasker. Kvernen er enkel i bruk, og produsenten garanterer lang og problemfri levetid på sine InSinkErator-produkter.

Finn din InSinkErator online

På våre sider vil du finne et knippe modeller med forskjellig kapasitet. Finn den som passer ditt behov best, og bestill via vår nettbutikk, enkelt og greit. Monteringen er nesten like enkel som bestillingen – her er det bare å følge medfølgende bruksanvisning for å installere kvernen under din oppvaskkum.

Selv om våre matavfallskverner er billige på pris, betyr ikke det at vi firer på kvaliteten. Her får du topp kvalitet fra en av USAs største produsenter av matavfallskverner, noe som garanterer deg et produkt du vil ha glede av i lang tid fremover. Kjøp din matavfallskvern på Bygghjemme.no i dag og gjør hverdagen litt enklere.