Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

LiftMaster | Tilbehør til garasjeport

Ønsker du å oppgradere din garasjeport? Kjøp billige produkter fra Liftmaster online. Bestill ny portåpner hos oss på Bygghjemme.no og åpne garasjen enkelt fra bilen med en Liftmaster fjernkontroll. Da er det enkelt å kjøre inn og ut av garasjen, og du slipper å gå ut av bilen for å åpne.

Filter

247kr
9850kr

Garasjeport

(23)

Portåpnere

(13)

Tilbehør garasjeporter

(10)

Sortere

14 Produkter

Du har sett alle 14 produkter

Vanlige spørsmål om

Hvordan programmere Liftmaster?
Hva skjer hvis jeg mister fjernkontrollen til min Liftmaster?
Hvordan gjør jeg garasjeporten mer barnevennlig?

Liftmaster har kvalitetsprodukter

Liftmaster portåpner finner du i ulike varianter her hos oss på Bygghjemme.no. Derfor kan du enkelt finne den portåpneren som passer til din garasjeport. Sikkerhet er viktig, og med en portåpner fra Liftmaster blir nettopp sikkerheten godt ivaretatt. Liftmaster sine stillegående portåpnere sørger blant annet for reversering om porten møter på hindringer.

I vår nettbutikk finner det du trenger for å få en oppgradert garasjeport. Med garasjeportåpner Liftmaster, får du en av de mest driftssikre og stillegående garasjeportåpnerne som finnes på markedet i dag. På vår nettside kan du enkelt finne og bestille den portåpneren som passer dine behov. Bestill online og få den levert hjem idag.

Enkel programmering

Hvordan programmere Liftmaster? Det er enkelt. Vi i Bygghjemme.no gir deg utfyllende monterings- og bruksanvisninger der det trengs, når du bestiller Liftmaster-produkter. Skulle du fortsatt ha spørsmål, så er våre dyktige kundeservicemedarbeidere klare til å svare på dine spørsmål. Når du bestiller på vår nettside gjør du alltid et bra kjøp.

Med tanke på sikkerheten har Liftmaster flere muligheter. Du kan montere sikringssystem med fotocelle for å unngå at porten lukker seg. Men også uten denne fotocellen vil porten gå opp igjen med en gang den møter motstand på vei ned. Kjøp Liftmaster hos oss i dag og få en portåpner med trådløs teknologi.