Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Lobas | Snø- og taksikring billig på nett

Lobas snøfanger er et system for å forhindre store snøras fra taket ditt. Snøras er farlige og med et sikkert tak gjør du omgivelsene dine sikrere for deg selv og de som ferdes rundt deg. En snøfanger fra Lobas monterer du enkelt med en godt forklarende monteringsmanual som følger med.

Filter

23kr
4810kr

Snø- og taksikring

(9)

Snøfanger

(6)

Taktrinn

(3)

Takstein og betongstein

(6)

Tilbehør takstein og betongstein

(6)

Sortere

15 Produkter

Du har sett alle 15 produkter

Vanlige spørsmål om

Trenger jeg en snøfanger på huset mitt?
Er det nødvendig med stigetrinn på taket?

Sikker ferdsel på tak med stigetrinn og snøstopper

Lobas stigetrinn gjør det sikkert å bevege seg på taket, enten du skal feie pipen eller gjøre annet vedlikehold. Sikkerheten skal komme først, og Lobas leverer stigetrinn med sklisikkert underlag. Stigetrinnene leveres komplett med skinner og fester. Stigetrinnene passer til de fleste takstein- og platetak. Ta kontakt for å få hjelp av ekspertene våre.

En snøstopper fra Lobas gjør at man sikrer omgivelsene sine fra store ras med snø og is. Lobas snøstopper har en lang levetid og man kan stole på at den gjør jobben sin. En snøfanger finnes med gittergelender eller med et rørsystem der 2 eller 3 rør stopper snø og is.

Kjøp snøfanger på nett

Her på Bygghjemme.no kan du lese om de ulike produktene i ro mak fra din egen stue og bestille via nettsiden vår. Lobas taktrinn og snøfangere kan lett bestilles i vår nettbutikk. Ta kontakt dersom du skulle ha noen spørsmål og vit at ekspertene gjerne besvarer alle spørsmål du måtte ha. Du finner mer informasjon i vår produktoversikt.

Lobas leverer produkter som har veldig god levetid og er solide samt og trygge i bruk. Sikkerheten er alltid viktig ved ferdsel på tak og Lobas følger alle forskrifter og lover som er gjeldende i Norge. Her kan du stole på at du får et førsteklasses produkt for å sikre taket ditt til en gunstig pris.