Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Nibu | Vaskerominnredning og dørhåndtak

Enten du bor i hus eller leilighet, er det mange interiørdetaljer å tenke på. Her på Bygghjemme.no finner du mange av disse detaljene, som f.eks. Nibu håndtak og dørstoppere. Slike enkle detaljer vil kunne gjøre boligen din mer praktisk og gi den et personlig preg. Hos oss finner du produkter fra Nibu rimelig på nett. Ikke betal mer enn du må, og gå for kvalitet.

Filter

175kr
862kr

Dørhåndtak

(19)

Håndtak

(19)

Dørhåndtak inne

(14)

Dørhåndtak ute

(5)

Innerdører

(14)

Dørbeslag og dørtilbehør

(4)

Dørstopper

(3)

Dørvrider og WC-beslag

(1)

Ytterdører

(5)

Kun hurtig levering

(23)

Sortere

23 Produkter

Du har sett alle 23 produkter

Vanlige spørsmål om

Bør jeg bytte dør når jeg pusser opp?
Kan jeg bytte dørhåndtak selv?
Har nibu rimelige vaskerom løsninger?

Det er ikke bare tilbehør til dører du trenger til hjemmet ditt. Nå kan du også kjøpe Nibu vaskekar fra oss på Bygghjemme.no. Vi har flere typer vaskekar slik at du kan velge det som passer best for deg. Vaskekar er for eksempel praktisk ha på vaskerommet om du vil skylle eller håndvaske klær. Nå kan du handle vaskekar på nett via sortimentet vårt.

Nibu – knotter og dørhåndtak med høy kvalitet

Å skifte knotter på kommoder eller skap er en enkel måte å fornye et rom på. Med Nibu knotter kan du blant annet forandre utseendet på en gammel kommode. Hva med å kjøpe forskjellige knotter til nattbordet? Det er bare fantasien som setter grenser for oppussing av et møbel i stua eller på soverommet. Mye billigere enn å kjøpe et nytt møbel – og enkelt å montere.

Det er også enkelt å fornye en dør i hjemmet ditt. Hos oss på Bygghjemme.no kan du velge mellom flere forskjellige dørhåndtak som er prisgunstige. Vi på Bygghjemme tilbyr forskjellige modeller for enhver smak. Da kan du finne produkter som passer godt for deg og hjemmet ditt, enten du har lyst til å fornye ytterdøren eller stuedøren. Sjekk ut vårt Nibu-sortiment i dag.