Hopp til hovedinnholdHopp til søkefeltet

Kundeservice

Alle hverdager 08 - 16

Vi hjelper deg med

  • Bestillinger
  • Produktspørsmål
  • Leveringsspørsmål
  • Reklamasjoner
21 60 18 18
Mine Sider

Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Olympia | Stort utvalg moderne servanter

Olympia er en anerkjent leverandør av baderomsinnredning som også er en del av sortimentet her hos Bygghjemme.no. Her kan du for eksempel bestille servant og vannlås til gode priser i vår nettbutikk. Med mange ulike design og interiørløsninger for baderommet passer Olympias produkter fint inn i et stilrent hjem. Bestill innredning til badet i dag!

Du har sett alle 2 produkter

Olympia baderomsinnredning hos bygghjemme.no

Fra leverandøren Olympia kan vi tilby blant annet frittstående servant eller nedfellbar servant med ulike profiler og design. Hvis du ønsker å innrede baderommet med en stilig og tidløs servantløsning, har Olympia flere gode modeller å velge mellom. Servantene finnes for eksempel i både runde, ovale og firkantede modeller som kan passe for enhver smak.

Servantmodellene fra Olympia er enkle å montere, uansett om du skal bygge et helt nytt bad eller oppgradere det gamle. Det eneste du trenger i tillegg til selve servanten, er vannlås og blandebatteri. Velg et baderomsmøbel etter egen smak som matcher øvrig interiør, så har du en komplett håndvaskløsning for badet eller toalettet.

Produktene fra Olympia kan mikses og matches

Med en servant fra Olympia går det an å bestille blandebatteri fra andre leverandører hos oss, siden de er tilpasset vanlige standardstørrelser. Husk at vannlås til vask ikke følger med som standard, men kan legges inn i bestillingen din hos Bygghjemme.no. Hvis du vil kjøpe et passende baderomsmøbel, finner du det på vår hjemmeside.

Skap din helt egen stil på badet ved å mikse og matche møbler og servanter som passer den øvrige stilen i boligen. Med lekkert porselen og spennende design på Olympias baderomsprodukter får du et innbydende bad eller toalett til en god pris online hos Bygghjemme.no. Det er enklere enn du tror.