Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

Oras

Oras | Kraner og dusjutstyr

Velkjente Oras er selvsagt en del av sortimentet online her på Bygghjemme.no. Som en del av vårt mål om å tilby deg alt du trenger til bad og kjøkken, er dette et varemerke som har en soleklar plass på vår nettside. Vi har Oras armatur og Oras servantbatteri med mer, og du bestiller enkelt online på nettbutikken vår.

Filter

1121kr
6301kr
1121
1121
6301
6301

Kjøkkenarmatur og kjøkkenbatteri

(2)

Kjøkkenkran

(1)

Kjøkkenbatteri oppvaskmaskinavstenging

(1)

Blandebatteri og vannkraner

(2)

Dusjbatterier

(1)

Servantbatterier

(1)

Dusjarmatur

(1)

Utekran

(1)

Il Bagno Alessi Sense by Oras

(1)

Optima

(1)

Oramix

(1)

Kun hurtig levering

(4)

Sortere

4 Produkter

Du har sett alle 4 produkter

Oras betyr kvalitet og godt design

Oras er kjent for produkter med høy kvalitet, og hvis du velger et Oras blandebatteri til bad eller kjøkken, kan du være sikker på å få et produkt som varer i mange år. Med stilfullt design og spennende detaljer er Oras et merke som både er trendy og nyskapende for dagens moderne hjem.

Velger du en Oras kjøkkenkran, kan du for eksempel bestille modeller med temperaturdisplay. Praktisk og moderne. Oras har også dusjsett for vegg eller taksett, og flere av servantbatteriene har automatiske stråleinnstillinger. Produkter fra Oras er rimelige og lette å installere, de kan monteres på eksisterende eller nytt interiør, både på kjøkkenet og badet.

Funksjonalitet og gode priser

Oras har lang erfaring med å utvikle produkter for bad og kjøkken, og de legger stor vekt på design og funksjonalitet hele veien. Materialvalg, utforming og nyskapende funksjoner gjør Oras til en kvalitetsleverandør som utmerker seg. Det gjelder uavhengig av om du bestiller et Oras kjøkkenbatteri eller andre produkter i vårt online sortimentet.

Uansett om du velger et kjøkkenbatteri eller andre produkter fra denne designbevisste leverandøren, får du kvalitet og funksjonalitet til gode priser. Prisene på Oras-produkter varierer, men du finner prisgunstige og billige modeller i alle kategorier. Se gjennom utvalget vårt og bestill enkelt online hos Bygghjemme.no, så får du god oversikt over totalpris og leveringstider.