Sertifisert

Herved bekreftes det at
www.bygghjemme.no
som drives av
Bygghjemme
lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.
Status:
Sertifisert
Finansiell stabilitet:
Ok
Kundeklager:
Ingen klager

» Se hele rapporten

OSO Hotwater

OSO Hotwater – varmtvannsbereder

Ser du etter en varmtvannsbereder som er både økonomisk, rimelig i innkjøp og kan vare i mange år? Da kan du få kjøpt en OSO Hotwater varmtvannsbereder rimelig i vår nettbutikk. Hos oss på bygghjemme.no får du kvalitet til gode priser, og dette gjelder selvsagt også varmtvannsberedere. Les gjerne videre for å få mer informasjon

Filter

5831kr
11664kr
5831
5831
11664
11664

Varmtvannsbereder

(6)

Saga

(2)

Saga Expansion

(1)

Saga Xpress

(2)

Walley

(1)

Kun hurtig levering

(6)

Sortere

6 Produkter

Du har sett alle 6 produkter

OSO Hotwater varmtvannsbereder – kvalitet til god pris

OSO Hotwater varmtvannstank leveres med 10-års garanti. Det gjør at du kan være trygg på å få en varmtvannsbereder som lever opp til forventningene. OSO Hotwaters varmtvannsberedere tilfredsstiller høye krav når det gjelder driftssikkerhet, produksjonskvalitet og effektivitet. Tankene er også rustfrie, slik at de skal vare i mange år.

Varmtvannstankene fra OSO Hotwater finnes i flere forskjellige størrelser, både små modeller til hytter og campingvogner, og store 300-literstanker for større familieboliger. Det betyr at størrelsen kan velges etter behov. De minste modellene gir nok vann til en oppvask eller dusj, mens de største modellene har nok varmtvann til storfamilien. Bruk dusjen uten ventetid!

Trygghet og gode priser

For OSO Hotwaters varmtvannstanker står sikkerhet aller øverst på listen. Men også design og enkel installasjon er viktig. I tillegg skal OSO Hotwater være et miljøvennlig valg for boligen. Det innebærer blant annet at vannet ikke varmes mer eller oftere enn nødvendig, og gode isolasjonsmaterialer gjør at tanken holder godt på oppvarmet vann.

Ønsker du deg en ny eller mer funksjonell varmtvannsbereder, bør du sjekke OSO Hotwaters modeller online hos Bygghjemme.no. Rimelige, funksjonelle varmtvannsberedere er en investering for boligen, og de er også utformet for å være strømbesparende. Ta en titt på våre varmtvannsberedere og finn den som passer best for din bolig eller hytte i dag.